Dexcom G7 Yerinden Çıktı

Aslı'nın Teşekkür Mesajı
Çok çabuk geri dönüş yapıldı. Değişim yapılabileceği fakat 15-20 günü bulabileceği bildirildi. İlgileri için çok teşekkür ediyorum.

Dexcom G7, bebeğimin hipoglisemi takibi için aldığım G7, 24 saat bile dolmadan bantları eriyerek çıktı, ucuz bir ürün de değil, daha kaliteli olmasını bekliyorduk. Bebeklere uygun değilse satılmamalıydı, ya da ekstra bant gerekiyorsa yönlendirme yapılmalıydı. Mağdur olduk, yenisinin gönderilmesini ya da para iadesi talep ediyorum.

24 Haziran 2024 17:09 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz durum için üzgünüz. Teknik destek ekimizle iletişime geçtiğiniz de konuyla ilgili gerekli çözüm sağlanacaktır. Teknik konular veya destek talepleriniz için bize ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Medsalus Sağlık Hizmetleri

Aslı
25 Haziran 2024 19:23

Dexcom Bebek İzleme Cihazında Yaşanan Sorunlar

"Aranarak detaylı bilgi sağlandığı için teşekkür ederim çok ilgililerdi sorunumu hemen çözdüler çok teşekkür ederim arkadaşlara."

Dexcom G7 Cihazında Ölçüm Sapmaları Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

Dexcom G7 cihazını 3 gün önce 3000 TL ödeyerek satın aldım. Daha ikinci günden itibaren cihazın ölçümlerinde ciddi sapma...

1 Destek
G7 Logo