İsmet sonuçtan çok memnun

15 Şubat 2024 22:42
İsmet'in Teşekkür Mesajı
“Solante güneş koruyucu losyonun renginden dolayı orijinal olmadığını düşünmüştüm. Şikayetime çok hızlı yanıt verdiniz. Ürünün orijinal olup olmadığını nasıl kontrol edeceğimi açıklayarak ürünün orijinal olduğu bilgisine ulaşmamı sağladınız. Teşekkür ederim.”

G Solante Pigmenta Koruyucu losyonun rengi fon de ten gibi koyu bej tonunda. Daha önce aynı ürünü kullanmıştım, krem rengi idi. Ürünün orijinal olmadığını düşündüğüm için kullanmıyorum. Dermoailem'den daha önce de alışveriş yapmıştım artık güvenim sarsıldı.

16 Şubat 2024 00:20 (Şikayetten 1 saat sonra)
18 Şubat 2024 20:04

Solante Pigmenta Koruyucu losyonun rengi nedeni ile ürünün orijinalliği konusundaki şikayetime hızla yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. Sizin verdiğiniz bilgiler doğrultusunda, Kapaktaki kod numarasını kullanarak yaptığım kontrolde ürünün orijinal olduğu bilgisine ulaştım. Bu yöntemi bilseydim kontrolü daha önce yapardım. Yanılgıya neden olduğum için üzgünüm.

18 Şubat 2024 20:17

Nazik geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. İçinizdeki kuşkuları giderebildiysek ne mutlu bizlere. Memnuniyetinizi gerek platform takipçileri gerekse dostlarınızla paylaşıyor olmanız bizler için çok önemli. Bu vesile ile sevdiklerinizle sağlıklı günler dileriz.

18 Şubat 2024 20:32

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 14:00

12 Eylül 2023 14:24
Dermovaya Solante Pigmenta Sahte Ürün Yollanması
Dermovaya Solante Pigmenta Sahte Ürün Yollanması
Tuğçenur sonuçtan çok memnun

Tuğçenur
01 Kasım 2023 01:14
"Şikayeti yazdığım günün ertesi günü geri dönüş yapıldı ve ürünüm değiştirildi. Çözüm odaklı, ilgili ve samimi bir geri dönüş için teşekkür ediyorum."
TrustBuy Güven Skoru