Gülin sonuçtan memnun

02 Aralık 2023 16:57

28.10.2023 tarihinde Derimod Capacity şubesinden satın aldığım montumu yaklaşık 5100 TL ödeyerek temin ettim. Montu ilk giyişimde, kısa süreli bir yağmura maruz kaldım ve sonucunda montun renginde solma ile matlaşma gözlemledim. Ayrıca, kol kısımlarında oluşan izler montun uzun süre kullanılmış gibi görünmesine neden oldu. Durumu mağazaya ilettiğimde, ürünün merkez tarafından bakım yapıldığı belirtilerek bana geri gönderildi. Ancak bu durumu kabul etmeyerek, tekrar inceleme talebinde bulundum. Ekim ayında aldığım ve sadece bir kere giydiğim mont nedeniyle haftalardır mağaza ile gidip gelmekteyim. Ürünün yenisi ile değiştirilmesini ya da ücret iadesini talep ediyorum. Sadece bir kez kullanımda bu derece solma ve deformasyonun meydana gelmesi, kullanıcı hatası olarak değerlendirilemez. Daha önce Derimod ve diğer markalardan aldığım ve yıllardır kullandığım deri ceketlerde böyle bir problemle karşılaşmadım. Ürünün boyası ve kimyasal bileşenlerinde bir sorun olduğunu düşünüyorum. Prestijli bir firma olan Derimod'un ürünün arkasında durmaması ve 'bakım yapıldı' diyerek eylemsiz bir geri gönderim yapması kabul edilemez. Eğer para iadesi yapılmazsa, Tüketici Hakları'na başvuru yapacağım. Derimod gibi bir firmanın müşteri memnuniyeti konusunda bu şekilde davranması beklenmedik ve yakışık almadı.

14 Aralık 2023 03:03

Şikayetim yayınladıktan sonra tarafıma dönüş yapılarak aynı mont yenisi ile değiştirildi ve bugün yeni ürün mağazaya geldi. Daha önce 1 kere giydiğimde dirseklerde ve bedende deforme olmuştu, yeni ürün de aynı şekilde dokusunda yer yer boşluklar bulunmakta ve eskisi gibi deri olmasına rağmen esneme ve deformeye çok müsait, denedikten sonra anında vücut seklini alıyor ve öyle kalıyor. Bu cekette de tekrar aynı sorunu yaşamamak adına para iadesi talep ediyorum. Mağazadaki arkadaş konu ile alakalı merkezle görüşeceğini söyledi ancak süreç ekim ayından beri çok uzadı ve para verdiğim urunu hala kullanamadığım için tekrar aynı problemi yaşamamak adına doğrudan kartıma ücret iadesi talep ediyorum.

Asya sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 14:36
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
13 Mart 2024 21:07
4 Aylık Derimod Ceketin Derilerin Dökülmesi Ve Değişim Yapılmaması.
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
28 Nisan 2025 19:49

Ceren
27 Ekim 2023 14:51
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Mücahit
24 Mart 2025 16:41