05 Ocak 2024 14:32

Daha kötü bir kurum görmedim. Kanal tedavisi için gittiğim Dentopol Ümraniye merkezinde 8 Aralık 2023’te ücretsiz ilk muayene sonrasında sigorta şirketim ile görüşüp provizyon alınıp geri dönüş yapacaklarını söylediler. Sonrasında yaptığımız telefon konuşmasında 1410 TL kanal tedavisi ücreti olacağını dolgusunun da 1155 TL olduğu belirtildi fakat ben yeniden “Yani kanal tedavisi süreci 1000 küsur tl değil mi? ” diye sorduğumda bana evet şeklinde geri döndüler. Verilen 1410 TL bilgisi ile ben kanal tedavisi sürecine başladım. İlk randevu sonrası 1410 TL ödedim. Kanal tedavisinin 3. Randevusunda dolgu ücretini sorduklarında ben kanal tedavisi sürecinde olduğumu dolgu yaptırmadığımı belirttim. Bana bu konuda herhangi bir tedavi planı verilmediğini böyle bir uygulamayı ilk defa duyduğumu belirttim. 4. Randevuma gittiğimde G******* Hanım bana başhekim ile görüşeceğini iletti. Sonrasında diş hekimi işleme başlamışken ve dişimi açmışken Başhekim (! ) G***** Hanım beni ağzım uyuşmuş olduğunu bilmesine rağmen ve diş hekimi işleme başlamışken hasta ile görüşmemiz gerekiyor diyerek ayağına çağırdı. Ödeme yapmayacaksam dolgu yapmayacaklarını belirttiler! Sağlığınızı böyle başta belirttiklerini açıklamayan, tedavi planını vermeyen 3. Randevuda ekstra para ödemesi isteyen bir kuruma emanet etmeyin!

Ebrar
Ebrar
09 Ocak 2024 17:02

Güncelleme Dentopol Diş ve Ağız Sağlığı merkezinden Esma Hanım tarafıma ulaştı. Ekstra istenen dolgu ücretini tarafıma iade ettiler. Kendisine süreci dinleme nezaketi gösterdiği için teşekkür ederim. Diş hekiminin işlemine başlanmış hastaya karşı olan tutumu ile ilgili sürecimin devam etmekte.

Fatma
Fatma

Kanal ve dolgu ayrı ayrı alınıyor zaten, uzun süredir. Ben bir diş çekimine iki yıl önce 500 lira vermiştim. Hastaneye giderken bunları biliyor olmalısınız. İyi gene dolgunun parasını geri vermişler.

Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Dentopol Ağız Ve Diş Sağlığı Ümraniye'de Şeffaf Olmayan Fiyatlandırma Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

29 Eylül 2024 12:33

Dentopol Ağız Ve Diş Sağlığı Diş Tedavisi Kabusu: Yanlış Teşhis Ve Kırılan Dişler

13 Aralık 2024 23:59