Büşra sonuçtan çok memnun

Dentopol Ağız ve Diş Sağlığı Dentapol Ümraniye Mağduriyet!

24 Mayıs 2024 16:32
Büşra'nın Teşekkür Mesajı
“Hastane benimle iletişime geçti. Şu an yeni planlamalar yapılıp telafisi edildi. Teşekkürler”

Dentapol Ümraniye doğum günümü kutlayan bir mesaj ile tarafıma bir kampanya iletti. Bende hem kampanyadan yararlanmak hem de ihtiyacım olduğu işlemler için randevu alıp dün akşam ziyaret ettim. Dişçi korkusu olmama rağmen bu klinikte tedavi için daha önce de ziyaret ettim. Tedavi sürecim belirlendi. Sonrası işlem için gittiğimde doktorumun işten ayrıldığını öğrendim. Tarafıma bilgi verilmediği için güven sorunumdan kaynaklı süreci yarıda kestim. Dünkü ziyaretimde ise 21.00 daki randevuma 20.40 da kliniğe gittim saat 21.15'e kadar içerideki hastanın çıkmasını bekledim. Sonrasında 21.30 a doğru işlemin bitmeyeceğini bunun yapılacak bir şey olmadığını bankoda arkadaşınız tarafıma bildirdi. İşten 7 de çıkıp o saate kadar hastanenin çevresinde oyalanıp randevu saati için 1 saat bekletilmek sonrasında yapabilecek bir şeyimiz yok cevabı almak! Bu klinikte hala bazı şeylerin düzelmediğini bir kez daha göstermiş oldu. Keşke telafi edilebilecek şekilde bu mağduriyeti düzeltmeye çalışsaydınız. Randevu için bir bakmam lazım cevabı da üstüne tuz biber oldu. Bu tarz problemler yaşamamak adına profesyonel olduğunu düşündüğümüz yerleri tercih ederken amatörce mağduriyet yaşanabiliyor demek ki. Hastanın işi uzun sürebilir bu arada bu hiç önemli değil mağduriyetin telafisi bu cevap ve tavır olmamalıydı. Hem doğum günü için davet ediyorsun, hem mağdur ediyorsun şaka gibisiniz

Büşra

Aslı sonucu yetersiz buldu

Başarısız Diş Tedavisi Ve Mağduriyet

Aslı
04 Kasım 2024 14:20
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Dentopol Ağız Ve Diş Sağlığı Ümraniye'de Şeffaf Olmayan Fiyatlandırma Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Leyla
29 Eylül 2024 12:33