Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Dentgroup Diş Sağlığı Hizmet Veren Yerin Uygun Koşulda Olmayışı

15 Haziran 2024 19:12

Dentgroup adlı bir Kocaeli Başiskele Diş Kliniğine gittim. Diş temizleme yapıldı fakat herhangi bir rahatsızlık veya ilaç kullanıyor musunuz diye sormadılar. Bu işlem sırasında belki kanama durdurulamadı, en azından sorulmalıydı. Diş temizliği boyunca ağzımı her seferinde aynı karton bardak ile çalkalattılar, önceden her seferinde yeni bardak koyuyorlardı. Sağlık açısından ve diş parlatma için randevu alırken, diş hekimi görerek söylüyor dedi fakat diş hekimi bana sadece fiyat söylüyor. Parlaklık olarak ne olacağını bilmediğini söyledi. Ben de varsayımla ameliyat masasına yatar gibi ezbere niçin parlatayım dedim. Bana internet sayfasında çeşitli dişler gösteriyor. Öncesi ve sonrası, bunların hiçbiri benim dişim değil. Bunu zaten internetten görüyorum dedim. O zaman neden ilk iletişime geçildiğinde diş hekimi söylüyor diyor. Bana 3 parlatma fiyatı diyor. Biz burada benim dişime hangi parlatma olur dediysem, tek fiyat verir. Hangisini istiyorsun denmez. Ben bu fiyatları zaten telefonla arayarak aldım. Kendi bile bilmiyor nasıl bir diş olacağını. Varsayımla neyse o diye şans işiymiş gibi anlatıyor. Sonuçta bir operasyon yapılıyor, ne çıkarsa şansıma mantığıyla hiç bilgi yok. Kısaca şansa bırakıyorlar neyle karşılaşacağınızı. Bu çok yanlış ve daha önce çok sık gittiğim yer, hiç böyle bir durumla karşılaşacağımı düşünmedim. Özellikle sürekli aynı karton bardak ile ağız çalkalamak gibi.

19 Temmuz 2024 14:23 (Şikayetten 1 ay sonra)

Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Dentgroup Kocaeli Başiskele Dayanmayan Dolgu Yapıyor

Şerife
24 Ekim 2023 20:28

Dent Group Başiskele Kliğini Mağdur Edildim.

28 Kasım 2023 15:54

Dent Group Pişmanlıktır