Dent Group Başiskele Kliğini Mağdur Edildim.

28 Kasım 2023 15:54

Dent Group Başiskele özel diş kliniğine 20.11.2023 tarihinde eşim çocuğumu dişi ağrıdığı için tedaviye gitti... Çocukların doktorlardan çekinmesi çok doğal, eşim bir şekilde çocuğumu ikna etti... D**** k. İsimli doktor hanım çocuğuma anestezi uyguladı ve dişlerini uyuşturdu... Çocuk huysuzluk ettiği için doktor hanım müdahaleyi bırakıp odadan çıkıp gitti... İşimden izin alarak kliniğe bende gittim. Çocuğumu ikna ettim ve tedavi olmayı kabul etti. Buna istinaden sekretere bilgi verip doktor hanımın tedaviye devam etmesini istedim ve isteğimi reddetti kendisi... Başka hastası geleceğini ve tedavi yapmayacağını beyan etti. Kamera kayıtlarında hepsi kayıtlıdır. Diş için kliniğe gidip saati gelmesine rağmen bazen tedaviler uzar ve bir sonraki hasta biraz bekletilir doğal olarak... Madem tedavi uygulamayacaksınız öyleyse neden tedaviyi kabul ettiniz. Çocuğuma boş yere anestezi uyguladınız... Beni mağdur durumda bıraktı sayın D**** k. İsimli doktor hanım. İnsanların sağlığı çocuk oyuncağı değildir. Bende saygılı bir insan olduğum için anestezi ücretini ödeyip (408.00 TL) klinikten ayrıldım.

Buna istinaden dent grup a telefon ederek şikayette bulundum 20.11.2023 tarihinde, kamera kayıtlarını izleyip bana dönüş sağlayacaklarını ifade etti beni arayan hanımefendi... Olayın üzerinden 8gün geçmesine rağmen ne arayan var ne de soran.
Bu yapılan nezaket dışı hareket kurumunuza zarar verir. Tekrar söylüyorum insanların sağlığı çocuk oyuncağı değildir.
Önce bu doktor hanımefendi bunu bilmeli... Her şeyden önce sadece Saygı D**** hanım ve Dent Group.

Dentgroup Çocuk Dişçisinde Yaşanan Olumsuz Deneyim

21 Ekim 2023 21:57
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Ağız ve Diş Sağlığı Düşen Diş Dolgusuna Tekrar Para İstenmesi Ve Çocuğa Kötü Muamele

30 Ekim 2023 18:40
Seren sonuçtan hiç memnun değil

Işık Diş Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Çocuklarımın Dişlerini Mahvettiler, Bir Dolguyu Dahi Beceremediler

13 Aralık 2023 23:09

23 Şubat 2024 16:20
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Dentgroup Çekmeköy Çocuk Diş Hekimi

21 Haziran 2023 10:41