Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Avangart Dental Clinic'in Garanti İhlali ve Müşteri Mağduriyeti

02 Ekim 2024 10:46

Benim veya Avangart Dental Clinic'in yapacağı açıklamalar, şu gerçeği değiştirmez; 2021'de yapılan eşimin tüm dişleri kum gibi dağılıyor, parça parça kırılıyor. 2021'de eşimin tüm dişleri sökülüp 12 adet implant ve tüm dişleri yeniden yapıldı. 5 yıl garanti verdiler. 2024 yılı itibarıyla; bir araba parasına yaptırdığımız, 5 yıl garantili olduğuna inandığımız, kırılan, kum gibi dağılan dişleri için kliniğe gittiğimizde Avangart Dental Clinic'in birlikte çalıştığı diş teknisyeninin referansı ile gittiğimizde garanti kapsamında olmadığımızı öğrendik (neden böyle olduğunu gerçekten anlamıyorum, bilemiyorum). Yeniden yaptırmamız gerektiğini söylediler. Bunun için tekrardan yarım araba parası istediler. Benim bakış açım: Ben düğün salonunda aşçıbaşıyım, bize dışarıdan pasta veya çiğ köfte getirmek isteyen müşterilere asla izin vermiyoruz çünkü zehirlenme durumunda tamamen ben sorumluyum. Bu yiyecekleri başka yerden getirmiş olmaları, başka aşçıların yapmış olmaları beni bağlamaz diyemem.

Cemil
Cemil
02 Ekim 2024 10:48

Firma adı : avangart clinic olabilir.

David
David

Dişlerin kendi malzemesi Emax mı adı? Banada yapıldı maksimum 3 sene gidiyor haberin olsun. Gece diş sıkıyorsa, dayanacak hiçbir yapay diş yok. O garanti işi hikaye. En sağlam kaplamayı yapsalarda, gece diş sıkması varsa 2.5 senede perte çıkıyor. Zirkonyum monolit yaptır, o biraz daha dayanıyor ama oda maksimum 5 sene ancak dayanır.

Döndü sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 19:32

Cerrahi Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Tedavisinde Sürekli Aksaklık Ve Sorunlar

05 Haziran 2024 23:43

Diş Kaplama Ve İmplant Tedavisinde Sürekli Sorunlar Ve Mağduriyet