Dent 50 Clinic Doktorunun Saygısızlığı

27 Aralık 2023 14:564.158

Annemin dişlerini yaptırdık (öyle ucuz bir rakamlara da değil ) Kağıthane'deki Dent 50'de, burada pek bir tatlı dilli diş hekimi *** hanım ilgilendi. Ama annemin diş çekiminde içeride kırılan parçaları unutmuş, daha sonra yine gittik temizledi sandık, yine tatlı diller tabi, sonra yine içeride parçalar kalmış, uzun süreç ve annemin çektiği sancıları anlatmıyorum bile. Daha sonra yeniden gideceğimiz zaman *** hanımın izinde olduğunu söylediler, bekledik ama estetik ameliyatlar nedeni (bunu da bize söylediler, düşünün ciddiyetsizliği) ile gelmeyecek uzun zaman dediler yerine başkası bakar dendi, ve oranın sahibi annem bayağı zorda kaldığı için o ilgilenecek dendi. Pek bir sinirli geldi odaya, annem 85 yaşında, çok kibar ve yavrum evladım tarzındadır her daim. Ve bizde Türk halkı olarak doktorlara pek kıymet verir gözlerinin içine bakarız ne de olsa canlarımızı emanet ediyoruz tedavi sırasında. Ve daha annemin başına gelmişken bende kibarca sadece "aman dr. bey annemin canı çok yandı hepsi temizlenir değil mi" dedim. Ve ses tonumda asla yüksek değildi ve bunu sormakta bir saygısızlık değildir diye düşünüyorum. Bana bir bağırma, bir tersleme, neye uğradığımı şaşırdım, paramla rezil olmam ben asla ama, hatta kendim olsam kalkar giderdim ama anacığıma yapamazdım ve tek kelime dahi etmeden adamın azarlarını dinleye dinleye annemin tedavisini tamamlattım.

Bu klinikteki sağlık personellerinin ciddiyetsizliği, sahibinin saygısızlığı ve şikayetlerdeki genel sorununda hep bu olduğunu okuduğumda genel durumun bu olduğunu anladım.

Bugüne kadar pek çok diş hekimine gittik hatta özel klinik dışında hastanelere de gittik, ama böyle tavırlı diş hekimlerine hiç rastlamadık.

17 Mayıs 2025 15:28

Çok kırıcı ve rencide edici bir doktorla muhatap olmak zorunda kaldım. Odaya girer girmez Doktor bey tavırlı bir ifade ile konuşmasından zaten hoşlanmadım. Neyse işi iyidir belki dedim ciddiye almadım ama bana sert konuşarak tedaviyi anlattı sorduğum sorulara sözümü kesme, tekrar anlatıyorum, anladın mı şimdi gibi rencide edici bir tavırla konuştu. Herkes yapamaz bu işi paramla rezil olmak istemedim ve çıktım. Ama sinirlerimi çok zor kontrol ettim ve sakince çıkıp gittim. Böyle insanlar para kazanmasın bence daha fazla para veririm ki zaten fazlasıyla pahalı bir yer ama asla hak etmiyor. Daha fazla para verir işini iyi yapan severek yapan doktorlarımıza giderim.

22 Ocak 2024 17:55

Eşimin ve çocuklarımın her zaman tercih ettiği bir klinikti. Açıkçası doktor ve asistanlarla herhangi bir sorun yaşamadık. Gayet kibar ve güler yüzlüler. Fakat kayıt yapan bir bayan çok düşük profilli. Geç kaldığımız için kayıt yaptırmadan doktor yanına gittiğimiz için asistan kayıt yaptırmamızı kibarca ifade etti. Af edersiniz diyerek kayıt için gittim oradaki görevli bayan da önce kayıt yapıyoruz dedi. Evet, af edersiniz dedim. Kayıt işlemini açarken tekrar bana döndü ve önce oturuyorsunuz biz size izin verince doktor yanına gidiyorsunuz dedi kibarca. Yani kibar bir dil ile çirkin mimiklerini kullanarak ders verdi. Bu üslubunuzu bir ben bir de siz biliyorsunuz dedim, yaptığınız terbiyesizlik diyerek çıktım. İşim doktorla olsa da böyle insanlarla muhatap olmayı tercih etmiyorum. Hayat tercihtir!

2 Ocak 2024 15:16

Kızım için ortodonti tedavisi için gittik. Tel tedavisi uygulandı, süreç içerisinde 4 kez hoca değişti. Takip sistemleri kötü, her gelen yeni bir strateji uygulamaya kalktı. O kadar yüzeysel ve ilgisizler ki ilerleyen süreçte kızım gitmemek için elinden geleni yapıyordu. Sürecin sonunda ortodontik tedaviye bağlı çürüme ve diş kaybetme süreçlerini yaşayıp başka bir uzman hekimden tedavi aldık. Doktorlar için yorum yapamam ancak kendi özel problemlerimiz de gittiğimizde de bir önceki doktoru bulamıyorduk. Son olarak kapışana gittiğimiz klinikten sonraki güne randevu verebilirim denerek kovalandıktan sonra artık nazarımda hiçbir ehemmiyetleri kalmamıştır. Problemi acil olmayan kimse zaten randevu alıp gelir. Daha sekreteryada karşılarken itici oluyorsunuz gerisi teferruat.

Özel Dentlal Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Parasını Aldığı Tedaviyi Eksik Bıraktı

İstanbul Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerindeki Özel Dentlal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ne annemi diş tedavisi iç...

Mucize Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Annemin Yaşadığı İmplant Kabusu Ve Kliniğin Sorumsuzluğu

Yaklaşık bir yıl oluyor. Annem implant yaptırmak istiyordu. Reklamlarını görüp bu diş kliniğiyle görüşüp 55000 TL'ye anl...

2 Destek

Yetersiz Hizmet Ve Memnuniyetsizlikle Sonuçlanan Diş Tedavisi Deneyimi

6 Mayıs 2025 17:062.842

Annem kendi dişlerini çıkarttırıp tekrar yapıştırma diş yaptırmak istemişti. Bizim de yolumuz ne yazık ki Dentistanbul B...

1 Destek