İrfan sonuçtan hiç memnun değil

Güven Bunalımı: FastPay Ödeme Sorunu

Güven Bunalımı: FastPay Ödeme Sorunu
22 Aralık 2023 16:46

FastPay üzerinden yaptığım 20.300 TL tutarındaki ödemeden hizmet alamadım. Ödememi FastPay aracılığıyla gerçekleştirdiğim için kuruma güvenmiştim. Ancak yasal haklarımı kullanmak istediğimde, benden ödemeye dair bir dekont veya belge talep edildi. FastPay'den ödeme referans numarasını paylaşarak dekontu hızlıca alabileceğimi düşündüm. Ancak iletişime geçtiğimde bana yardımcı olamayacaklarını, savcılığa başvurmam gerektiğini söylediler. Ödeme dekontunu paylaşmıyorlar. Görüşmemizde öğrendim ki herhangi biri FastPay üzerinden üyelik oluşturarak ödeme linki kullanabiliyor. Bu, yasadışı ödemelerin transferinde onların da bir rolü olduğu anlamına geliyor.

27 Aralık 2023 09:22 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba, fastPay bildirimin için sana yardımcı olmayı çok isteriz. Talebini incelemeye aldık ve en kısa sürede detaylı inceleyerek sana bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle ;) fastPay Destek Ekibi

03 Ocak 2024 16:35

Güncelleme: Bakmayın buradan yardımcı olacağız falan dediklerine, yaptığım işleme dair hiçbir belge, dekont vs. Vermiyorlar. Vergi kaçıran esnaftan fiş/fatura istiyoruz sanki. Yasadışı yollarla elde edilen gelirlerin transferini yaparak para kazanmaya devam ediyorlar. FastPay'e güvenip sakın bir yere ödeme yapmayın, muhtemelen dolandırıcıdır.

Kerim sonuçtan çok memnun

12 Haziran 2023 18:18
"Para hesabıma iade edildi teşekkür ederim."

20 Ağustos 2024 03:21
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Adıma Açılan Hesapla İlgili Resmi Belge Talebim Karşılanmıyor

16 Eylül 2025 23:49