Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Deniz Damla Vip Pigmenterapi İşlemi Sonuç

13 Mart 2024 13:26

Eğer para vererek sorun sahibi olmak istiyorsanız, burayı ziyaret edebilirsiniz. Yaşadığım olumsuz deneyimi ve karşılaştığım tavrı anlatmak isterim. Size daha önce paket içeriğini yüzeysel olarak anlattığımı belirtmiştim, ancak işlem garantisi vermediklerini söylediler. Kız arkadaşımın ısrarı üzerine burada göz altı morlukları için 'pigmenterapi' adında bir işlem yaptırdım. İlk olarak, bu işlem için benden ATM'den para çekmemi ve nakit olarak ödememi istediler; bu durum vergi kaçırma şüphesi uyandırdığı için ilk şikayetim Maliye Bakanlığı'na olacak. İkinci olarak, yapılan işlem göz altlarımı daha kötü hale getirdi. Beyaz lekeler oluştu. Kendileri bunun çok normal olduğunu ifade ettiler, ancak yaptıkları işlemin ne olduğundan emin olduklarını düşünmüyorum. Bu durum üzerine bir cilt doktoru profesörüne danıştım. Profesör, göz altlarıma beyaz boya enjekte edildiğini ve bir daha yaptırmamam gerektiğini söyledi. Bu durumu kendilerine ilettiğimde, profesörü bilgisizlikle suçladılar. Ben de avukatım aracılığıyla hem dava açacağım hem de Sağlık Bakanlığı'na ve Maliye Bakanlığı'na gerekli şikayetlerimi ileteceğim. Ayrıca CİMER'e de durumu bildirdim.

15 Mart 2024 13:44 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Sedat Ş., olumsuz geri bildiriminiz için üzgünüz. Sistemlerimizdeki kaydınızın kontrolü sağlandıktan sonra ilgili birimimiz en kısa süre içinde tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Görüşleriniz bizim için çok değerli. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi ve sağlıklı günler dileriz.

Sila
Sila

Merhaba benim de bugün karşıma çıktı aradım gerekli bilgileri aldım yaptırmayı düşünüyorum hiç fayda görmediniz mi

Selin
Selin

Aynı problemi yaşadım mağduriyetiniz giderildi mi

Nurse
Nurse
Benzer Şikayeti Var

Aynısını bende yaşadım maalesef

Sedat
Sedat

Çok geçmiş olsun çok büyük pişmanlık

Selin sonuçtan hiç memnun değil

Güzellik Salonunda Hayal Kırıklığı Ve Kaba Davranış

01 Mart 2025 00:15

Deniz Damla Vip Şikayetim Var

27 Haziran 2024 13:44
Eda sonuçtan hiç memnun değil

As İzmit Güzellik & Poliklinik'in Hizmet Sorunları!

23 Kasım 2024 18:06