11 Temmuz 2023 16:05

Denimo mobilya satıcısından bebek arabası ve bebek sepet beşiği setinden satın aldım. Ürünler tarafıma kargo ile gönderildi. Geldiğinde kontrol ettim herhangi bir sorun görünmedi. Bebeğim daha doğmadığı için kaldırdım kutusuna. 2 ay sonra kullanılmamış sıfır ürünü kutusundan çıkardığımda sepet beşiğinin alt mekanizmasının kırık olduğunu fark ettim firmaya yazdım ve üretici firma ile iletişime geçmemi ilettiler. Üretici firma kargo ücretini hem gönderirken hem geri alırken tarafıma yansıyacağını iletti. Ticaret Bakanlığı'nın 2020 yılında aldığı kararla garantisi devam eden ürünün kargo ücretini garanti veren firma tarafından ödenmesi zorunluluğunu hatırlattım ve bana o zaman satın aldığınız kişiyle konuşun üslubu ile yaklaştılar. Denimo Mobilyaya durumu izah ettiğimde üretici firma biz değiliz, ilk geldiği gün kontrol etmeniz gerekiyordu, işleyiş bu şekildeyse kargoyu ödemeniz lazım vs. Gibi çözümcü olmayan, sattığı sıfır ürünün arkasında durmayan, 1 kere açılıp kapanmayla (ki bu sepet beşik katlanma özelliğine sahip diye satışa konulan bir beşik olmasına rağmen) siz açıp kapatırken kırmışsınız gibi saçma bir savunma ile konuşma yapan, satış sonrası ne yaparsanız kafasında olan bir firma, satın aldığım Denimo Mobilya'dan ve üretici firması Joell markasından şikayetçiyim.

İbrahim
29 Mayıs 2023 11:28
Zeynepnur sonuçtan hiç memnun değil

Zeynepnur
02 Ekim 2023 17:41
Denimo Mobilya Beşik Aparatı Kırılması
Selcan sonuçtan hiç memnun değil

Joell Bebek Arabası: Fren Sorunları Ve Kötü Servis Deneyimi

Selcan
06 Aralık 2024 02:29

Gülnur
25 Temmuz 2023 02:09
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Denimobi Taşıma Kapasitesi Vaat Edilen Bebek Arabası 8 Kiloda Kırıldı

16 Haziran 2025 13:36