DemirDöküm Şofben Sürekli Arıza Veriyor Ve Su Sıcaklığı Dalgalanıyor

21 Eylül 2024 08:292.906

Garantisi devam etmekte olan DemirDöküm şofben alındığı günden beri verim alamadık. Sürekli arıza F1, F4 suyun derecesini mevsime göre ayarlamamıza rağmen bir kaynar bir soğuk su geliyor. Bir buçuk ay içerisinde 3 defa servis gelip parça değişti, hâlâ aynı hatayı veriyor.

15 Kasım 2024 21:52

Değişen ürün hala kullanamıyorum. Kendiniz ve tanıdıklarınız için kesinlikle DemirDöküm kombi şofben sizi pişman eder. Çağrı merkezi bayiye söz geçiremiyor 1 aydır yanlış takılan şofbeni çözebilen olmadı ve olan bize oldu. Yazık verilen paraya. Kesinlikle uzak durun

23 Eylül 2024 08:55 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve geri bildirimlerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri Deneyimi Yetkilimiz, başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Süreç içerisinde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Saygılarımızla, DemirDöküm – Tüketici Deneyimi Yönetimi

25 Eylül 2024 09:09

Arandım sürecin devam ettiğini söylediler bende 3. Den sonra dahi bir kez daha iki günde arıza yağtıgını ve hızlanması gerektiğini söyledim sonucu bekliyoruz

1 Ekim 2024 21:57

Bir haftadır müşteri hizmetlerini arıyorum aranacağım söylüyorlar ancak bir türlü bilgi alamıyorum. Galiba Tüketici Hakem Heyeti olmadan DemirDöküm sorununu çözemeyeceğim. İlk arızada bu şekil davranılması yakışmadı yılların firmasına

2 Ekim 2024 12:47

Değişim kararı alındığı tarafımıza bildirildi yakın zamanda değişeceği söylemdi. Geç olsa da bu karar için teşekkürler inşallah değişince bilgi vereceğim

14 Ekim 2024 06:58

1 ekimde değişim kararı bildirildi bugün 14 Ekim 14 gündür şofben kullanamıyoruz ancak bir türlü değişime gelinemedi. Sürekli çağrı merkezine ulaşıyprum ancak her ulaşmamda mail atıyoruz hızlandın diye söyleniyor.

15 Kasım 2024 21:39

Değişen ürünü kullanamıyorum. DemirDöküm arızalı kombi şofbeni değiştirmesi için ısıgül yapı malzeme adlı bayiyi yolladı. İlk çalıştırmaya gelen servis şofben çalıştırmada çok ses çıkarıyor bağlarken bacası olmamış denildi. Ancak 24 ekimden beri takan bayi gelmiyor hep oyalıyor DemirDöküm çağrı merkezi biz bayiye bir şey diyemeyiz diyor. Kısacası yazık edip bu markaya para vermeyin yorulursunuz.

DemirDöküm Şofben F4 Arızası

11 Temmuz 2024 19:443.434

DemirDöküm kombi şofben sürekli F4 hatası veriyor. 3 defa servis gelip sadece gaz ayarı yapmalarına rağmen yine aynı sor...

DemirDöküm Şofben Sürekli Arızalanıyor, Sorunumuz Çözülmüyor

22 Mayıs 2025 14:283.809

Evimizin ısıtması merkezi sistem olduğu için sıcak su ve ocakta kullanım amacıyla DemirDöküm marka şofben tercih ettik 5...

DemirDöküm Şofbenin Bitmeyen F1 Arızası Ve Çözüm Bekleyen Müşteri

31 Ekim 2024 13:133.705

2 ay önce sıfır takılan DemirDöküm marka şofbenin hiçbir şekilde arızası çözülemedi. Takıldığı günden beri ''F1'' arızas...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
DemirDöküm Klima Montajında Servis İle Teknik Anlaşmazlık Ve Başka Servis Talebi

DemirDöküm KlimaMontajında Servis İle Teknik Anlaşmazlık Ve Başka Servis Talebi

Azize
DemirDöküm Müşteri Hizmetlerinin Firmanın İlgisizliği

DemirDökümMüşteri Hizmetlerinin Firmanın İlgisizliği

Hale
DemirDöküm DT4 Titanium İlk Günden Beri Arızalı!

DemirDöküm DT4Titanium İlk Günden Beri Arızalı!

Cenk
DemirDöküm Şofben Garanti Sorunu