DemirDöküm Bolu Kombi Servis Ücreti Sorunu

DemirDöküm Bolu Kombi Servis Ücreti Sorunu
24 Temmuz 2024 01:35

DemirDöküm Atromix marka kombi almıştım 1,5 yıl önce ve o zaman cihaza ekstra 2026 yılına kadar garanti sürecini belli bir miktar bedel ödeyerek uzattım. 21.07.2024 tarihinde cihazımda arıza yaşadım ve arıza kaydı oluşturdum. DemirDöküm Bolu servisi Bolu Bulut Isı cihazı kontrol etmeye geldiğinde ana kart arızalı deyip anakartı değiştirmiş ve garanti kapsamı dışında deyip benden 6800 TL para talep ettiler. Ben de evde olmadığım için durumu telefondan idrak edemedim ve parça parası olarak ben ücreti kabul edip uzaktan bilgilerimi vererek karttan ücreti geçtik. Sonrasında fatura görüntüsünü istediğimde parça ücreti haricinde 680 TL servis bedeli yazmışlardı, ben de bu durumu görünce servisi geri aradım.
Benden sadece parça ücreti alacaktınız, bu cihazın garantisi olduğu sürece benden servis bedeli almamanız gerekiyor ki zaten parçayı da sizden aldım diye belirttim. Servis yetkilisi bana parça garanti kapsamı dışında olduğu için servis bedeli alınır, yoksa şirketten biz parasını alamayız dedi. Ben de zaten cihazın parçasını sizden aldım, bir farklı yerden alıp size taktırmak istesem o zaman haklı olabilirsiniz ama garanti kapsamında olan cihazın parçasını sizden aldığım için bana servis ücreti yazamazsınız dedim ama onlar hala servis ücreti alacaklarını söylediler. Ben de o zaman bu garanti süresini boşuna uzattım, verdiğim para hiçbir işe yaramamış, şikayette bulunacağım dedim ve servis yetkilisi T**** Bey istediğin yere şikayet edebilirsin dedi ve telefonu kapattı. Aradan 2 dakika sonra benim kart ödemem iptal oldu. Mesaj geldi ve beni geri aradılar, servis yetkilisi bana ödemeniz iptal oldu. Taktığımız anakartı alacağız dedi, ben de takarken bana sorup da mı taktınız, sökerken bana soruyorsunuz dedim, sökmeye de servis bedeli yazarsınız siz gibisine laflar söyledim ve uzatma parçamızı ver, SEDAŞ'a da başvuruda bulun, sonuç ne zaman gelirse o zaman parçayı takarız deyip beni mağdur etti. Cihazımın garantisi olduğu halde ve parça parasını kabul ettiğim halde benden servis bedeli kestikleri için ve ben de servis bedelini kabul etmediğim için kombiyi kullanamadığımı bildikleri halde beni mağdur ediyorlar.
Parçayı başka bir bayiye taktırsam cihazın garantisi iptal olacak. SEDAŞ'tan bir haber çıkana kadar bu süreç zarfında beni mağdur bıraktıkları için şikayetçiyim, verdiğim ekstra garanti uzatma ücretini de DemirDöküm servisinden talep ediyorum.

24 Temmuz 2024 08:10 (Şikayetten 6 saat sonra)

Uğurcan sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Kombi Sorunu: Parça Eksikliği Ve Mağduriyet

12 Kasım 2024 11:39
DemirDöküm Kombi Sorunu: Parça Eksikliği Ve Mağduriyet
Soner sonucu yetersiz buldu

03 Nisan 2024 16:50

DemirDöküm Atromix Sıcak Suda Petekler Isınıyor

10 Ocak 2024 11:51
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 10:25
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 13:09