Sorumsuz Bir "Deluxe Vip Güzellik Merkezi "

Sorumsuz Bir "Deluxe Vip Güzellik Merkezi "
22 Temmuz 2023 20:40

Lazer, kolajen ve peeling hizmeti alıyorum. Bunun yanında birkaç hediye paket 1'er seans verdiler. Ama çalışanları sorumsuz birbirinden haberleri yok. Zamanlama ve randevu saatlerine uyum sağlamıyorlar. Müşterileriniz nasıl müsait olduğu saatte randevu alıp sizlere randevu saatinde işini gücünü erteleyip geliyorlarsa zamanlamayı ona göre yapmalısınız. Lazer seansım için 21.07.2023'de aradıklarında orada olacağımı söyledim. Randevu tarihim 22.07.2023'de ve saat 18.00'da olduğunu belirterek randevumdan 10 dakika önce arayıp geliyor musunuz dediklerinde randevu saatinde oradayım dedikten sonra merkezlerine gittiğimde bekledim. Lakin saat 19.20'ye kadar sonra yanıma gelen oradaki çalışanlar kusura bakmayın. İşte 3 tane lazer makinemiz var 2 tanesi bozuldu 1 tane ile hizmet veriyoruz. İşte size paketinizdeki diğer işlemleri yapalım şunu yapalım deyip gitme amacımdan hariç başka işlemler teklif ettiler. Bende istemeyince işte tamam o zaman sizi 40-50 dakika sonra lazer işlemi yapalım deyip yanında çalışan arkadaşların mesaisi 19.00'da bitmesine rağmen benim için o kadar insanın çalışan insanın kötü sözlerini ve çalışanların tıpkı benim gibi işlerinin randevularının olduğumu veya hastalarının olduklarını düşünerek red ettim.

Olmadı sizi pazartesi gününe randevu verelim dediler. Bende çalışma saatlerim ve işlerimin olduğunu belirterek 3 hafta önceden verilen randevuyu gerçekleştiremediklerini söyledim. Sonrasında ücret iadesi istedim. Bakalım ücret iadesinde sorun çıkartacaklar mı merak etmiyor değilim. Sorumsuz bir işletme ve çalışanların bir birlerinden haberi yok gerçekten zaman kaybı ve güvenilir değiller. Güvenip planlamanızı boşa çıkartan ve ona göre uyum sağlayamayan bir kuruluş.

10 Ocak 2024 18:09
Selin sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 11:19
Gülcan sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2023 17:52
Songül sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 15:24

20 Haziran 2023 15:16