Ali sonuçtan hiç memnun değil

Dell Teknik Servis Yetersizliği

Ali
18 Eylül 2023 16:46

Ofiste kullandığımız Dell marka monitörlerde uzun zamandır sorun var. Besleme kablosu sokete tam oturmuyor. Cihazı kullanabilmek için kabloyu belirli bir noktada sabit tutabilmek gerekiyor ve soketten sürekli cızırtı sesleri geliyor. Cihaz (lar) aynı nedenden daha önce de servise gönderilmiş. Fakat bir sorun olmadığı söylenerek cihazlar geri getirilmiş. (cihazlar diyorum çünkü ofisteki aynı anda satın alınan tüm Dell marka monitörlerde aynı sorun var).

Bugün Dell Teknik Servis'i aradığımda benden sorunlu olduğunu söylediğim ekranın service tag numarasını istediler. Ardından sorunu çözmek için soketin fotoğraflarını gönderdim. Fakat bana sorunun kullanıcı hatası olduğunu ve bu nedenle yardımcı olamayacaklarını BDH'ı (Bilişim Destek Hizmetleri) aramamı istediler ve bir numara verdiler.

BDH'ı aradığımda ürününün yerinde destek hizmeti garantisi olduğunu ve Dell Teknik Servisi aramam gerektiğini söylediler. Tekrar teknik servisi aradığımda ise ürünün kullanıcı hatası olduğunu düşündükleri için BDH'ın ilgilenmesi gerektiğini belirttiler. Ve tekrar BDH'ı aradığımda ise monitörler için yedek parça tedariği yapmadıkları için yardımcı olamayacaklarını söylediler. Ve sorunla Dell Teknik Servis'in ilgilenmesi gerektiğini söylediler. Yani iki numara arasında sürekli gidip geldim.

En son tekrar Dell Teknik Servisi aradığımda görüştüğüm M*** Bey, d Parça isimli bir firmanın numarasını vererek onlarla görüşmemi, onların yardımcı olabileceğini söylediler. Fakat onlar da Dell monitörler için teknik servis hizmeti vermediğini ilettiler.

Yani sözün özü ofisteki 4 adet Dell marka ekranın enerji besleme soketinde sorun var. Ne hikmetse bu sorunun kullanıcı hatası olduğunu söylüyorlar. Kullanıcı hatası veya değil herhangi bir yetkili servisten hiçbir şekilde yardım alamıyorum. Kullanamadığımız ekranlar şu anda elimizde kalmış durumda. Aynı anda tüm ekranlarda aynı sorunun olması nasıl kullanıcı hatası olabilir? Farklı kablolarla da denedim fakat sorun asla çözülmedi. Bir dünya markası nasıl bu kadar kötü bir teknik servis hizmetine sahip olabilir anlamıyorum. Sorunumuzun bir an önce çözülmesini istiyorum.

Sercan
27 Haziran 2023 22:50

Hilal
08 Kasım 2023 21:40
Garantili Dell Monitörüm Bozuldu Yardımcı Olunmuyor
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
07 Şubat 2024 18:32
dell-alacaklara-bu-yazim-7.pdf

Oğuz
06 Şubat 2025 14:05
Baki sonuçtan hiç memnun değil

Baki
30 Haziran 2025 13:54