Deprem Sonrası Eksik Sigorta Ödemesi Mağduriyeti

Necmettin
15 Aralık 2024 00:30

6. Şubat depreminde evim ağır hasar aldığından. Aksigorta da 311860434 poliçeli sigortam. Eksik ödeme yapmıştır. Konuyu yargıya taşımama rağmen. Bir sonuç alamadım. Aynı sitede ve aynı binadaki aynı m2 ye benden daha fazla verilmiş. Olup. Hakım olanın altında ödeme yapılmıştır. Depremin üzerinden 2 yıla yakın bir zaman geçmesine rağmen tüm site sakinleriyle yeni yeni görüşmeye başladım. Kime sorduysam aynı binalara 295000 ödenmiş ama bana 164000 ödenmiş olduğunu. Öğrendim. Benim suçum günahım neydi bana herkesten az ödenmiş. Şirketin avukatları bana güncellemeyle ilgili mesaj gönderdiklerini savunuyor ama hangi numaraya mesaj giderdiklerini bir türlü ispatlayamadılar çünkü telefon numaramı yanlış yazmışlardı poliçeye. Düzeltmek için bayağı uğraştım. Bu bilgilerimle DASK müşteri hizmetlerinde kayıtlıdır. Depremde o psikoloji ile ne yaptığımı bilmediğimizi evimi işimi bütün birikimimi kaybetmiş bir durumda azama bu konuyla fazla ilgilenemedim ama bu haksızlığın giderilmesini. Ve hakım olanın tarafıma ödenmesini arz ederim. Saygılarımla necmettin B**** 0535*****47

Zeynep
Zeynep

Merhaba, Öncelikle çok geçmiş olsun. DASK poliçesi üzerinden sağlanan ödemeler, DASK'ın belirlemiş olduğu güncel birim fiyat doğrultusunda hesaplanıyor. 6 Şubat depremi zamanında birim fiyat 3.016 TL idi. Örneğin Sizin eviniz 50m² ise alacağınız ödeme 150.800 TL oluyor. Poliçenizde yer alan m² bilgisi dikkate alınır.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

Raif sonuçtan hiç memnun değil

Raif
14 Temmuz 2023 09:21