Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Kısık Köy Damla Dizayn'dan Kalitesiz Berjer

19 Şubat 2024 00:05

Damla Dizayn firmasından aldığımız koltuk takimi henüz 2 sene olmadan arıza sinyalleri vermeye başladı özellikle berjer takimi ayak bağlantı noktalarından çok rahatsız edecek düzeyde ses yapıyor bu durumun giderilip ayakların değiştirilmesini talep ediyorum.

30 Mayıs 2024 18:04

Sağ olsunlar sorunu görmezden gelmek yerine ekip geç de olsa bugün itibariyle ücret talep etmeden ürünü tamir etti. müşteri ilişkilerini yürütürken biraz daha iletişim odaklı olsalar bu sayfalara hiç şikayet düşmez firma içinde daha olumlu olur mesela ben buraya yazmadan önce 2 kez aradım kimse açmadı geri arayan da olmadı buraya yazdıktan sonrada kimse aramadı 4,5 ay sonra bir anda çıkıp eve geldiler bende beklemiyordum şaşırdım hatta genede tüm ilgililere Teşekkürler deneyimlerimi paylaşmak istedim.

06 Aralık 2024 11:58 (Şikayetten 9 ay sonra)

DEĞERLİ MÜŞTERİMİZ MEHMET K. . , TÜM SORUNLARINIZ ÇÖZÜLMÜŞTÜR. DAMLA DİZAYN OLARAK BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZI DİLERİZ.

14 Haziran 2023 23:58
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2025 01:05
Koltuk Takımında Gıcırdama Ve Orantısızlık Sorunu Yaşadım
Koltuk Takımında Gıcırdama Ve Orantısızlık Sorunu Yaşadım
Gülçin sonuçtan çok memnun

13 Eylül 2023 23:38
"Gayet ilgili bir şekilde hızlıca iletişime geçerek sorunu çözdüler. Teşekkürler..."
Özge sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 21:01
Karabacak Mobilya Berjer Dikiş Sorunları Ve Yetersiz Servis
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kalitesiz Ürün Deneyimi

22 Ocak 2025 11:34