Daikin Servisler Müşteri Kabul Etmiyor

19 Ağustos 2024 22:12

Daikin mağduriyeti: 3 haftadır klima soğutmuyor ve U0-00 hatası yani gaz yetersiz sorunu bildiriyor. Daikin servisleri parasıyla müşteri kabul etmiyor. Daikin Şensoy Isı Sistemleri rica minnet bir servis geldi ama bu sistemlere kendilerinin bakmadıklarını, sanki uzaydan alınmış bu aletin kendi markalarının servis vermediğini belirttiler. Tekrardan Daikin'den VRV için servis istedim. Birkaç gün gelmeyince telefon açıp ne olduğunu öğrenmek için aradım, servis iptal edildiğini ve işlerinin çok olduğunu bildirdiler.

20 Ağustos 2024 09:26 (Şikayetten 11 saat sonra)

21 Ağustos 2024 11:25

Bitmeyen işkence maratonu... Bugün sabah gelecek olan (21.08.24) ses çıkmayınca başka bir yere gönderildiği öğrendim eh iste nasıl olsa bir şey olmaz zihniyeti devam ediyor, olan müşteri mağduriyeti.

Aynı problemi ben de Ankara'da yaşadım. 24 Temmuz 2025 te montajı yapılan Daikin Sensira modeli duvar tipi klima 11 Ağustos 2025 te U0-00 soğutma gazı yetersiz hatası verdi. 15 gün içinde arızalanan ürün için değişim talep edeceğim. Bu kadar yeni bir ürüne servis müdahalesi olamaz. Bu ayıplı bir üründür.

daikin-servisler-musteri-kabul-etmiyor-2.jpg
daikin-servisler-musteri-kabul-etmiyor-1.jpg

Muhammet
13 Haziran 2024 13:45

Daikin Klimada Sürekli Arıza Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti

Müjde
11 Ağustos 2025 20:46
Daikin Klimada Sürekli Arıza Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Nihat
14 Ağustos 2024 16:41