22 Haziran 2024 17:37

Daikin servisinin yapmış olduğu klima montajı oldukça kötü. Daikin müşteri hizmetlerinin bu duruma dış ünite düşmeden önce müdahale etmesini istiyorum. Evde çocuklar var ve birinin başına düşebilir. Herhangi bir olumsuzlukta sorumluluk kabul etmiyorum. Kötü bir dış ünite montajı yapılmış ve oldukça tehlikeli duruyor. Daikin'in bu konuyu çözmesini istiyorum.

11 Temmuz 2024 17:25

Hepsiburada üzerinden Daikin servisi güvencesinde diye kaira dtxr35e marka model klima aldım. Daikin servisinden 20.06.2024'de montaja arkadaşlar geldi ve arkadaşlar ilgililerdi. Onda sorun yok. Fakat vakum yapılmadı. Birkaç defa sormama sıkıntı olduğunu belirtmeme rağmen gerek olmadığını belirtti. İlk klima taktırma deneyimim olduğu için de çok bilmiyordum ve vakum yapacak mısınız dediğimde vakuma gerek yok dediler. Tamam dedim. Daha sonra ertesi gün sabahı Daikin müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım. Kendileri bana vakum şart ve zorunlu dedi. Klima çalıştırıldı. Sonradan yapılan vakumun hiçbir işe yaramadığını öğrendim. Bunun için dış ünite değişimi talep ediyorum. Sıfır klimaya baştan gazını boşaltıp yeni gaz doldurtma gibi bir işleme girmek istemiyorum. Sonuçta benim hatam değildi. Ayrıca şu an su kaçağı var yeterli soğutmuyor dış ünite iç ünite tahliye borusu her yerden su damlıyor. Duvar montajına hiç girmiyorum Allah'a emanet takıldı. Daikin acil en acilinden sorunu çözmesini bekliyorum.

Ek
25 Haziran 2024 11:27 (Şikayetten 2 gün sonra)

28 Haziran 2024 22:09

Henüz dönüş yapılmadı.

30 Haziran 2024 16:33

Daikindan aradıklarından beri bir hafta geçti henüz hiçbir şey yapılmadı.

10 Temmuz 2024 18:08

Hepsiburada üzerinden Daikin servisi güvencesinde diye kaira dtxr35e marka model klima aldım. Daikin servisinden 20.06.2024'de montaja arkadaşlar geldi ve arkadaşlar ilgililerdi. Onda sorun yok. Fakat vakum yapılmadı. Birkaç defa sormama sıkıntı olduğunu belirtmeme rağmen gerek olmadığını belirtti. İlk klima taktırma deneyimim olduğu için de çok bilmiyordum ve vakum yapacak mısınız dediğimde vakuma gerek yok dediler. Tamam dedim. Daha sonra ertesi gün sabahı Daikin müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım. Kendileri bana vakum şart ve zorunlu dedi. Klima çalıştırıldı. Sonradan yapılan vakumun hiçbir işe yaramadığını öğrendim. Bunun için dış ünite değişimi talep ediyorum. Sıfır klimaya baştan gazını boşaltıp yeni gaz doldurtma gibi bir işleme girmek istemiyorum. Sonuçta benim hatam değildi. Duvar montajına hiç girmiyorum Allah'a emanet takıldı.

06 Eylül 2024 18:53

Daikin servise bütün sorunlarımı özveriyle çözdü. İlgi alakaları için teşekkür ediyorum.

Okay
Okay

Kauçuk ayakları nerede bunun? Ne saçma bir iş yapılmış?

Kubilay

Yaz yoğunluğundan bastan sağma iş yapıyorlar

Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Fikret
07 Haziran 2024 17:27