Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 09:32

Daikin kombi sahibiyim. Kiracım, servisin ilgisiz olduğunu söylüyor. Daikin merkezden de 1 aydır parça bekliyoruz. Kombide dün akşam patlama oldu. Bu problemi daha önce de bildirmiş olmamıza rağmen kimse ilgilenmiyor. Merkezi arıyorum, kayıt oluşturuldu diyorlar ama geri dönen yok. Kombinin değişimini talep ediyorum. Can güvenliği tehlikesi var.

25 Kasım 2024 16:22 (Şikayetten 6 saat sonra)

25 Kasım 2024 16:31

Merhaba servis ulaşmış fakat patlama ile ilgili bir şey söylememiş ve bu kombilerin problemli olduğunu bildirmiş sadece servis raporunuda sonra atacağını söyleyip gitmiş bu kombinin değişimini talep ediyorum saygılarımla

27 Kasım 2024 12:51
Daikin Kombi: Can Güvenliğini Tehdit Eden İlgisizlik

Merhabalar cihaz için gelen servis fotolarda paylaştığım raporu yazmış ilk çalışmadaki patlama normal ise cihaz bu hale nasıl geliyor? Bu kombi problemli acilen değişim talep ediyordum lütfen gereğini yapalım saygılarımla

Cihan sonucu yetersiz buldu

Cihan
13 Aralık 2024 11:32
Daikin Kombi: Sürekli Arıza Ve İlgisizlik
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
21 Ocak 2025 16:15
Daikin Kombi İle Sürekli Patlama Sorunu
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
07 Ekim 2024 00:05