Abdulaziz sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 17:35

28.06.2024 Tarihinde Mersin üçay Daikin yetkili bayisinden aldığımız 24000 BTU lük klimamız montajdan yaklaşık 1.5 ay sonra soğutmamaya başladı. Yetkili servise haber verdik. Gelen yetkili servis elemanı gaz kaçağının olduğunu söyledi. Bunu tespit edebilmek için klimayı söküp atölyede teste tabi tutmaları gerektiğini ve bu testinde ortalama 20 gün süreceğini söylediler. Bizde Mersin sıcağında klimasız kalamayacağımız için değişim talebinde bulunduk. Onlarda aldığımız bayiyle görüşmemiz gerektiğini söylediler. Bayi ile görüştüğümüzde ben kapalı kutu ürün sattım sattıktan sonra ben yardımcı olamam genel merkezle görüşün dedi.
Genel merkezi aradığımızda ise genel merkez biz size yardımcı olamayız bayinizle görüşün dedi. Bizde şikayet edeceğimizi söyledik. Görüştüğümüz kişi istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz deyip rest çekti. Görüşme saatimiz 15.51 eğer sesler kayıt altına alınıyorsa dinlenebilir.

16 Ağustos 2024 08:51 (Şikayetten 15 saat sonra)

26 Ağustos 2024 22:21

En kısa süre içinde dönüş yapacağız deyip 11 gündür dönüş yapmadınız. Çözülebilecek bir problemi umursamadığınız ve Firmanızın Türkiye servisinin sorumsuzluğu sebebiyle CİMER, Tüketici Hakem Heyeti ve Japonya'daki fabrikaya mail yoluyla gerekli şikayetlerde bulunacağım

Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
18 Ekim 2024 19:29
Daikin Klima Değişim Sürecinde Büyük Hayal Kırıklığı

Sedat
07 Ocak 2025 12:12
Daikin Klima Kabusu: Çözüm Bulunamıyor!
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Ceylan
16 Ağustos 2024 16:36