Umut sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Klima Parça Değişimini Yapmıyor

Daikin Klima Parça Değişimini Yapmıyor
15 Eylül 2024 01:15

Daikin Dayrelax klima aldım. Garantisi devam ederken klima motorundan aşırı yüksek ses gelmesinden dolayı 27.07.2024 tarihinde müşteri hizmetlerini aradım ve arıza kodu oluşturdum. Sonraki gün gelen servis elemanı klima motorunu garanti kapsamından değiştireceğini söyledi. Onay verdim ama hala dönüş yapan olmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımda parça beklediklerini söylediler. 15.09.2024 tarihi itibariyle arayan soran olmadı. Klimamın değişimini aksi takdirde yasal haklarımı kullanacağımı belirtmek istiyorum.

16 Eylül 2024 10:59 (Şikayetten 1 gün sonra)

19 Eylül 2024 09:15

İlgili birim aradı ama 27 Temmuz dan beri klimamı kullanamıyorum parça değişimi için ekim ayinin sonu dedi... Bir parça değişimi 3 ay mi sürer! Klimamın değişimini talep ediyorum aksi takdirde mahkemeye vereceğim!

09 Ekim 2024 14:29

Sorunu sağ olsun Didem hanım arayıp ilgilendi teşekkürler ederiz kendisine

17 Ekim 2024 00:06

Didem hanım arayıp 3 iş günü içinde hal olacak dedi bugün 9. Gün bitti arayan soran yok... Bir daha alıp aldıran a Yazıklar olsun

Faik sonuçtan hiç memnun değil

Daikin Klima Arızası: Parça Beklerken Mağdur Olduk!

22 Temmuz 2025 17:11

Daikin Klima Kurulum Çok Gecikiyor
Tuğçe sonuçtan memnun

Tuğçe
22 Ağustos 2024 12:27
"Müşteri hizmetlerinizden değil ama genel merkezdeki ilgili arkadaşınıza teşekkür ederim aradı yarın geliyorlar dedi ve gelip ürünümün montaj hatasını düzelttiler"
Daikin Kategorileri