Cemre
28 Kasım 2024 14:36

Ben Daikin Türkiye Trendyol şubesinden 8kasım 2024 te2 tane klima aldım. 18000 BTU ve 12000 BTU'luk. Kargolar geldi. 14 kasımda. Kargoların dışında hiçbir hasar yoktu. Servisi aradık geldi. kurdu. 22 Kasım 2024 tarihinde. 18 liği kurarken başlarında bekledim kurulumunu yapınca içeri de klimanın üflemesine baktım ve arkadaşları çok sıkıştırmak istemdim 12 binliği açıp kurdular klimanın motoru yandan hasarlıymış ve bunu fark etmeyip kurmuşlar bende fark etmedim. Hasar kayıt raporu tutmadılar ve bana klimayı hasarsız şekilde teslim aldım diye kağıt imzalattılar. Evim bomboş daha taşınmadım elektrik bağlantısını çekmedim. Yani benim dışarıdan yapabileceğim bir şey değil. Ben aradım klimanın motorunun değiştirilmesini istiyorum dedim çünkü bu servisin hatası hiç kurmamalıydı motoru ben hayatımda ilk defa klima kurduruyorum servisin bilmem kaçıncı kuruşu. Ben motorunun değiştirilmesini istedim ama Daikin ne klimasının ne de müşterisinin arkasında duruyor. Ben mitsubishi ile Daikin arasında kalmıştım. Keşke mitsubishi alsaydım. Servisleri gerçekten çok kötü.

28 Kasım 2024 15:26 (Şikayetten 49 dakika sonra)

Garanti süresi dolmadı ise E-Devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmanız yerinde bir karar olacaktır. Ben öyle yaptım. Çünkü Daikin yetkilileri bana göre satış sonrasında kör, sağır, dilsizi oynuyor. Kurulum yapan servis apayrı bir hayal kırıklığı ve olacakların habercisi gibiydi zaten.

Daikin Klima Kurulumu Sırasında Hasarlı Motor Mağduriyeti

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
23 Temmuz 2024 18:51
Daikin Klima Montajını Yapmıyor
Tuğçe sonuçtan memnun

Tuğçe
22 Ağustos 2024 12:27
"Müşteri hizmetlerinizden değil ama genel merkezdeki ilgili arkadaşınıza teşekkür ederim aradı yarın geliyorlar dedi ve gelip ürünümün montaj hatasını düzelttiler"

Burak
20 Ağustos 2024 14:21