Nigde Dağ Mağazası Değişim Problemi

01 Şubat 2024 11:50

Niğde'ye sömestr tatili için gittiğimde Niğde Dağ mağazasından topluca iç çamaşırı alışverişi yapmak istedim. 10 yaşındaki oğlum için de alışveriş yaptım ancak o yanımda yoktu. Reyon sorumlusuna 2 markadan birer adet alıp deneme yapıp öyle devamını alacağım dedim, tabii ki etiket yırtılmadığı sürece üstünde deneyin öyle devamını alırsınız dedi.
Bende kendim için 8 adet l beden atlet aldım.
Eve gelip denediğimde l beden büyük geldi. Oğluma da 10 yaş büyük geldi ve değiştirmek için 2 gün sonra tekrar mağazaya gittim.
O kadar mantıksız cevaplar aldım ki başka insanlarda mağdur olmasın istedim.
8 adet l beden atletin ne şartlarda olursa olsun 1 tanesinin bende kalması gerekip diğer 7 tanesini değiştirebiliyormuş.
Oğluma aldığım atleti denemişim hijyen kurallarına karşı aykırıymış değişim yapamazmış. Satarken neden 1 er tane alin hangisi uygunda ondan devamını alırsınız diye bilgilendirdiler o zaman.
Madem mağazada hijyen kurallarına bu kadar önem veriliyor, Sutyenlerin neden 1 ay süreyle değişimi yapılabiliyor insanlar alıyor eve götürüp deniyor etiketi yırtılmadıysa 1 ay süreyle değişim yapılıyor nerede kaldı hijyen. Ayrıca sütyenlerin hepsi kutusundan çıkarılmış askılıkta tozlu şekilde satılıyor. Nerede bu mağazada hijyen.
Her şeyden öte vakit ayırıp konuyu burada paylaşmamın nedeni, mağazada çalışan tüm bayanların aksi olumsuz tavırları. Bunları değiştiremem deyip yüzümüze atar gibi ürünleri elimize tutuşturan değişim sorumlusu bayan bizi dinlemeye tenezzül bile etmeden ürünleri elimize tutuşturup yanımızdan ayrıldı. Dedim olabilir zor bir günü geçmiştir mağaza sorumlusu olan bayana gittim ( hamile) ve durumu anlatmaya başlayınca "yine aynı üslupsuz tavırla benim personelimin hiçbiri yanlış bilgi vermez öyle konuşmaz diye" lafımı keserek cevap verdi.
1 atlet 40 TL bunun için biz mi yalan söyleyeceğiz 1.000 TL'ye yakın alışveriş yapmışım, ayrıca oğlum için yardımcı olsalardı daha fazlasını alacaktım ama bundan sonra adım atmam o mağazaya ve asla da kimseyle güzel yorum yapamam.
Bu olay sonrası yol üzerinde birkaç esnaftan daha alışveriş yaptım ve onlarında Dağ mağazasında değişimde çok sorunlar çıkardıklarını dinledim.
Hijyen kurallarına uyup hiçbir ürünü değiştirmiyoruz diye satarken bilgi verilse aksine mutlu olacak biriyim, ona göre alışveriş yaparım ama çocuk atletini değiştirmeyip sütyeni değiştiren mantığı anlayamam...
Niğde Dağ mağazası çalışanlarını Tüketici Hakları koruma kanunu okumaya, bilgi sahibi olmalarına ve kibarlığa davet ediyorum.

01 Şubat 2024 13:34 (Şikayetten 1 saat sonra)

İrem
İrem
Şikayeti Çözüldü

Hak veriyorum size çalışanlar gerçekten son derece saygısız bana da mağaza müdürü olarak başka bir bayan kendisini tanıttı ama hamile değildi o yüzden gerçekte hangisi mağaza müdürü bilmiyorum ama cidden çalışanlar çok saygısız

Cihat sonuçtan hiç memnun değil

01 Ekim 2023 20:20
Fahrettin sonuçtan hiç memnun değil

Fahrettin
23 Temmuz 2024 13:00
Dağ Tekstil Tüketici Haklarını Hiçe Sayıyor.
Dağ Tekstil Tüketici Haklarını Hiçe Sayıyor.

30 Ekim 2024 00:01