Sıfır Renault -Dacia Fren Hidroliği Kaçağı

Muhammed
19 Mart 2024 12:27

Dacia Sandero Stepway Extreme modelini sıfır olarak aldığım araç, bayiden eve geldikten sonraki gün sağ arka tekerde alt kısmında ıslaklık olduğunu fark ettim. Ancak bunun, aracın yıkanmasından kaynaklanan lastik parlatıcı olduğunu düşünerek önemsemedim. Acil bir şekilde şehir dışına çıkmam gerektiği için araçla yola çıktım. Yola çıktıktan 30 km sonra yaptığım kontrolde, hidrolik yağın damla damla aktığını anladım ve acilen servise gittim. Orada, lastik sökülerek incelendi ve bir usta tarafından anahtarla sıkılarak sorun çözüldü. Ayrıca hidrolik yağ da eksiltilmişti. Eğer bu durumu fark etmeseydim ve frenler tutmasaydı, bunun sorumluluğunu Renault-Dacia nasıl üstlenecekti? Bu konunun hakkını arayacağım.

19 Mart 2024 12:10

Dacı sender Stepway extrem sıfır olarak aldığım araç bayiden eve geldikten sonraki gün sağ arka tekerde alt kısmında ıslaklık olduğunu gördüm ancak bunun araç yıkamadan kaynaklı lastik parlatıcı olduğunu düşünerek önemsemedim şehir dışına acil çıkmam gerekti araçla yola çıktıktan 30km sonra yaptığım kontrolde Damla olarak hidrolik yağ aktığı dan emin oldum ve acilen servise götürdüm orada da lastik sökülüp bakıldı usta anahtarla sıkıp işi çözdü ve hidrolik yağı da eksiltme yapmıştı ben bu şekilde yola çıkıp fark etmeyip frenler tutmasa ve ölüm olsa bunun vebalini Renault -Dacia nasıl ödeyecekti bunun hak mücadelesini vereceğim

profile profile profile
20 Mart 2024 08:32 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Dacia Stepway 2023 CVT Sıfır Model Ayıplı Satılan Araç

Hüseyin
28 Şubat 2024 12:40
Dacia Stepway 2023 CVT Sıfır Model Ayıplı Satılan Araç

Dacia Sandero Stepway Kronik Titreme Problemi

Birkan
17 Nisan 2024 22:20

Dacia Sandero Stepway Su Alıyor.

Turgut
08 Ocak 2024 14:51

Yeni Alınan Araçta Fren Sistemi Arızası

Gökhan
02 Ekim 2024 12:21
Yeni Alınan Araçta Fren Sistemi Arızası
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
27 Mart 2024 11:53