Dacia Duster'da Kronik Turbo Ve Volant Sorunları

24 Ekim 2024 21:43

2021 model Dacia Duster Prestij 1.0 Eco aracım engelli aracı olup, bir kişi kullanmasına rağmen aracı ilk aldığımdan beri turbosunun arızalı olduğunu servisten 3 defa yazı aldığımı, fabrikadan yeni ürün geldiğinde dönüş yapılacağının söylendiğini ancak yapılmadığını ve arızanın aynı şekilde devam ettiğini bildirmek isterim. Ayrıca, 3 yıllık garantinin dolmasına 2 gün kala debriyaja basınca ses geliyor diye servise götürdüm. 40 bin kilometrede olmasına rağmen volantın arızalı olduğunu söylediler. Bu arızanın Dacia'da kronik olduğunu ve 40 binde bozulmaması gerektiğini belirttiler. Ben de garantiye girmesini talep ettim. Aracım iki hafta geçmesine rağmen geri dönüş yapmadılar. Aracım iki haftadır serviste yatıyor. Genel merkezle görüştüm, onlar bana mutlaka dönüş yapacaklarını söylediler. Onlar da dönüş yapmadı ve hâlâ aracım Adana Renault Isotlar'da. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum, yoksa bütün yasal haklarımı kullanacağımı buradan bildirmek istiyorum.

25 Ekim 2024 08:33 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

25 Ekim 2024 18:53

Kesinlikle ama kesinlikle Dacia araç alırken bir kez daha düşünün servis çalışanları 40 binde olan bir araçta volan arızanın kronik olduğunu söylüyorlar ama servisin para kazanması gerektiğini puanların eksiye düşmemesi için mecburen kullanıcı hatası olduğunu yoksa Dacia isminin kötüye çıkmasından dolayı servise uygulama yapılacağını bu yüzden arıza kronikte olsa müşteriye yükletilmesi söz konusu ve kafalarına göre fiyat verilmesi sadece volantın yapılmasına 57 bin tl fatura çıkarttılar bende pazartesi sabahı ilk işim Tüketici Mahkemesi'ne başvurmak olacak olacak ve sosyal medya aracığıyla Adana isotlar olmak üzeri genel merkez dahil haklarımı aracıgımı bildirmek isterim

26 Ekim 2024 01:31

Bir de bu yaptıkları yetmezmiş gibi servisin aracımın yapılmamasını talep ettim servisin cevabı size maliyet çıkar nedeni sorduğumda arabanın volantın sökülmesi neden söktünüz dediğimde fiyatın belirlene bilmesi için ama ben genel merkezle konuştuğumda Adana Renault isot bayının sizden asla ücret talep emeceğini defalarca üstüne basa basa söylemesi ama yetkili servis benden geri toplama parası istiyor bende ses kayıtların dinlenmesi talep ettim eğer buradanda bir sonuç çıkmasa haklarımı mahkeme yoluyla arayacağımı bildirmek isterim bu yazıyı okuyan Renault ve Dacia sahipleri benim düştüğüm oyuna düşmeyin eğer pazartesi günü bir sonuca varmasam gene salı günü sosyal hesaplarımdan Instagram ve TikTok ve Youtube.com hesaplarımdan Adana Renault isotlar bayinin önünde canlı yayınla yasal haklarımı aracım protesto girişiminde olacağım bu hesap adreslerim TikTok @gvngs20 Instagram Gvn Gvn Youtube.com güven sakallı

29 Ekim 2024 20:32

Sonuç ses kayıtlarının dinlenmesi sonucunda arabanın geri toplanması sağlandı Allah tan genel merkeze üstüne basa basa araç sökülürse ücret ödemeyeceğimi bildirdim bu sayede araba 2 hafta sonra yapılmadan da olsa alabildim Allah yardımcısı olsun Dacia Renault sahiplerinin

30 Ekim 2024 22:16

Aracı servisten aldıktan sonra tekeci mahkemesine başvurdum oradan aldığım belgeyle kendilerin belirlediği bir özel bir serviste Experte soktum sonuç kullanıcı hatasın hiçbir şekilde alakası olmadığı 40 bin kilometredeki bir aracın volantının yanmadığı boşluk yaptığı tespit edilmiştir raporun hazırlanmasından sonra Asliye Hukuk ve Ticaret Mahkemesinde başvuracağımı belirtmek isterim size bir de video bıraktım izleyin gülün o parçayı ben kullanarak bozmuşum

Dacia Duster 1.0 Eco G Turbo Arızası

Melih
17 Eylül 2024 12:59

Dacia Renault Yol Yardım Zulmü

Muhammet
24 Ağustos 2024 01:27
Zeynel sonuçtan hiç memnun değil

Zeynel
17 Ekim 2023 12:36
Serkan sonuçtan çok memnun

2021 Dacia Duster Turbo Sorunu

Serkan
04 Eylül 2024 03:09
"2021 model Duster marka aracımdaki turbo arızası Turbo değiştirilerek giderildi, Renault genel müdürlüğünden beni arayıp süreci takip eden Yasin bey'e ve Renault Demirkollar Bayisinden Hatice Hanıma ilgi ve alakası için teşekkür ederim."

Aliosman
02 Temmuz 2024 11:33