Dacia Duster Mı Allah Yazdıysa Bozsun

Hakan
28 Mayıs 2024 12:10

2014 model Dacia Duster sahibiyim. Multimedya sorunu yaşadım. Aracın radyosu çalışmıyor. Aracımı bu arıza ve rutin bakım için Basın express te ki yetkili bayi olan gürses otoya bıraktım. Ertesi gün bana tamir ve bakım işlemleriniz bitmiştir şeklinde SMS gönderdiler ve aracımı almaya gittim. Gittiğim de ise bana multimedya sistemi arızasının giderilmediğini söylediler. Adamlar tam komedi. Az bekleyin bu işten çok anlayan bir arkadaş var o baksın bir de dediler. Yaklaşık 1 saatte onu bekledik ve nihayetinde, içinde LED yanmış olabilir veya sistem çökmüş olabilir gibi kendilerinin de tespit edemediği bir şeyler söylediler. Tam bir garabet.
Ardından Dacia çözüm servisi olan 444 9 944 ü aradım. Orası daha komik, B**** Hanım adındaki bir (çözüm uzmanı! ) kesin arıza tespiti için 1-2 saat içinde bir başka yetkili servise yönlendirileceğimi, kendisinin beni arayıp bilgi vereceğini söyledi. Aradan 3 haftadan fazla zaman geçti ne arayan var ne soran (bu 3 haftalık zaman zarfında bu numarayı defaaten aramama rağmen). Müşteri satıcı ilişkisini bir tarafa bırakınız, insan olmanın temel gereği olan saygı bile bu çözüm merkezindeki çözüm uzmanı! Bu hanımefendi de maalesef eksik kalmış. Yöneticileri her kimlerse işlerinin bu Personelle kendilerine Allah kolaylık versin

profile profile
28 Mayıs 2024 13:33 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Ugur
Ugur

Aynı sorun bende de var kardeşim bir çözüm bulabildiniz mi bende nereye sordum sa olmadı servisler çözüm olmadı

Atakan
09 Temmuz 2023 10:41

Aliosman
02 Temmuz 2024 11:33
Dacia Aracımın Garantiden Yapılması İçin 3 Haftadır Bekliyoruz
Dacia Aracımın Garantiden Yapılması İçin 3 Haftadır Bekliyoruz
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Aracımın Arızası Giderilemiyor

08 Mayıs 2024 20:08