Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Aracımın Arızası Giderilemiyor

08 Mayıs 2024 20:08

Yaklaşık üç yıl önce, 2021 model Dacia Duster eco-tech 1.0 100 bg LPG'li bir araç satın aldım. İlk yıl herhangi bir sorun yaşamadan kullandıktan sonra, aracımda çeşitli arızalar meydana gelmeye başladı.
En son 14 Şubat 2024 tarihinde yeni bir arıza uyarısı üzerine Tekirdağ Süleymanpaşa'daki buhari otomotiv Dacia Renault yetkili servisine aracımı götürdüm. Aracım yaklaşık bir hafta serviste kaldı. Bu sürenin sonunda aracımın durumu hakkında bilgi almak için gittiğimde, bana aracımın turbosunun arızalandığını ve gerekli parçanın sipariş edileceğini, en kısa sürede teslim edileceğini bildirdiler.
Bunun üzerine ikame araç talebinde bulundum. Bana, 4000 TL depozito karşılığında 2024 model benzinli bir Dacia Sandero Stepway verildi. Ancak o günden bu yana 90 gün geçmesine rağmen aracımın arızası giderilemedi. Sebep olarak Fransa'dan parçanın gelmemesi gösterildi. Dacia'nın bir saatte binlerce araç ürettiği düşünülürse, 90 gündür bir turbo parçası üretememesi veya gönderememesi kabul edilemez. Normal şartlarda ikame araç işimi görmesi gerekirken, sürenin aşırı uzaması nedeniyle zarar görmeye başladım. LPG yerine benzin kullanmak zorunda kalmak, Duster'a göre daha küçük bir araç kullanmak ve yurt dışına çıkamamak gibi sebeplerle zarara uğradım.
Aracımın bir an önce teslim edilmesini, aksi takdirde aynı modelde bir ikame araç talep ettiğimi Dacia yetkililerine telefonla defalarca ilettim. Ancak bir çözüm bulamadım. Eğer aracım teslim edilmezse, ilk işim onu satmak ve başka bir marka araç almak olacak.

09 Mayıs 2024 11:14 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Aliosman

Muhammet
24 Ağustos 2024 01:27

Sefa
03 Temmuz 2023 14:22
Gökçen sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan 2.5 Senelik 23000km Dacia Duster Araç Garanti Sorunu

Gökçen