Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Duster Çözülemeyen Multimedya Hatası

Dacia Duster Çözülemeyen Multimedya Hatası
04 Mart 2024 21:13

Dacia Duster 2022 model aracımda servis kontrolüne ve müdahalesine rağmen çözülemeyen orijinal LG üretimi multimedyadaki hataya ait genel merkez incelemesi devam ettiği söyleniyor. Ne kadar süre bekleyeceğim belli değil!
Site üzerinde yapılan şikayetlerde 2 ay bekleyip yanıt alamayanlar var.
Araca her bindiğimde aynı ekranı görmek beni sinir ediyor. Araçtan soğudum. Marka bilinirliği ve yaygın servis bayi ağı olan bir firmaya yakışmayan hareketler.
Çözüm uzun sürecekse multimedya yenisi ile değiştirilmelidir. Arızalı olanı aldırıp inceleme imkanları mevcut. Üstelik beni de mağdur etmek yerine memnuniyet sağlamış olacaklar.
Bir daha Renault-Dacia asla tercih etmeyeceğim. İlk olmadı ama son olacak.

05 Mart 2024 08:36 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

05 Mart 2024 13:39

Arayan soran yok. Hazır metni kopyala yapıştır. Araçta oluşabilecek farklı arızalar için korktum açıkçası ufacık bir teyp sorunu bile çözülemiyorsa motor, şanzıman gibi ciddi problemlerde ne yapacağım. Garanti vs. Hikaye çok yazık

26 Ağustos 2024 21:31

Aracın plastik kalitesi yerlerde çakmak girişi kopup içine girdi. Bu tip işlere kendim çözüm bulabiliyorum. Yoksa servis bunu da garanti dışı deyip ücret isteyecektir. Multimedya zaten farklı yazılım var denilerek garanti dışı bırakıldı. Piyasada uzman bir arkadaş tarafından tamir edildi.

Hüseyin
25 Ekim 2023 19:47