Dacia Daha Senesi Dolmadan Kopan Aksesuarlar

Dacia Daha Senesi Dolmadan Kopan Aksesuarlar
30 Ağustos 2023 11:17

34 frf 983 Plakalı Dacia Duster 2022 model aracın sahibiyim. Aracım 29 Ağustos 2022 tarihinde yetkili servis olan ABC otomotiv de aksesuarları sebebiyle servise girmiş ve kapı, çamurluk dedikleri takılmıştır. Takıldığı günden beri tam oturmadığını görsem ve kendilerine de dile getirsekte sonuç alamadık. Son olarak şehirler arası yoldayken sol ön çamurlu dodik altındaki silikondan kurtulup kırılmış ve arkadaki arada çarpmıştır. Allah korusun çok daha büyük bir sıkıntı olabilirdi. Biz kendi aramızda olayı çözdük. Fakat benim aracımda daha senesi olmadan yerinden çıkan ve kırılan bu parçayı kabul edemiyorum. Yapılırken garanti verilen dünya kadar para verdiğim işlemin telafisini kırılan yerin tekrar takılmasını istiyorum. İşlemler İstanbul'da oldu fakat ben artık Bursa'ya taşınmış durumdayım. Yardımcı olmanızı bekliyorum. Reno Dacia yaptığı işleme 1 yıl bile garanti veremiyorsa yazık gerçekten.

31 Ağustos 2023 08:44 (Şikayetten 21 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

Efe
09 Eylül 2023 12:48

Yetkili arkadaşlar ulaştı cuma günü. Bugün yetişmez ama pazartesi dönüş yapılacak dendi. Bugün 1 hafta oldu herhangi bir gelişme yok. Aksesuarları sanayide anlik işinizin halledileceği yere yaptırılması gerektiğinin kanıtıdır bu. Bayide yapılan işlem 7 kat daha pahalı olsa da çok üzücüdür ki sonuç alamıyoruz. Aynı gruba ait araç alacaksanız asla aksesuar yaptırmayın bayide diğer çamurlukta yakında kopar kırılır. Onu da ekliyorum görün nasıl iş çıkıyor ortaya bu işlem dışarıda yapılacak fiyatını tam 7 katına mal oldu onu da göz önünde bulundurmak lazım.

Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık

Dacia Aracımın Garantiden Yapılması İçin 3 Haftadır Bekliyoruz
Bahtiyar sonuçtan memnun değil

Bahtiyar
09 Haziran 2023 14:14
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Aracımın Arızası Giderilemiyor

08 Mayıs 2024 20:08

Ugur
15 Nisan 2024 11:27
Dacia 2023 Model Aracın Yetkili Serviste Bile Yedek Parçası Yok.