23 Temmuz 2024 21:20

DSmart GO hizmetine giriş yapamıyor, kullanamıyorum. DSmart tarafından aboneliğime tanımlanmış olmasına rağmen D-Smart GO hizmetini kesinlikle kullanamıyorum. Müşteri hizmetleri ya da teknik servis hiçbir çözüm bulamıyor, tarafıma hiçbir dönüş ya da bilgilendirme yapılmıyor. Benden kaynaklanan hiçbir sorun olmamasına rağmen sorunu çözemediklerini ve yapacak hiçbir şeyleri olmadığını söylüyorlar. Sisteme kayıtlı telefon numaramı güncelledikten sonra bir daha hizmeti kesinlikle kullanamadım. DSmart tarafından tarafıma sıfırlama şifresi gelmiyor ve bu konuda hiçbir şey yapamayacaklarını söylüyorlar! Bu hizmetin tarafıma tanımlı ve kullanılabilir gözüktüğünü söylememe rağmen yapacakları hiçbir şey olmadığını, sorunu çözemeyeceklerini söylüyor ve yapmış olduğum arıza kayıtlarını bana hiçbir bilgi verilmeden olumsuz olarak kapatıyorlar. Buradaki tek sorun, ben sistemde kayıtlı telefon numaramı güncelledikten sonra tarafıma sıfırlama şifresi gelmiyor ve ben oluşturduğum yeni DSmart GO aboneliğinden sisteme giriş yapamıyorum. Müşteri hizmetleri ya da teknik servis böylesine basit bir sorunu bile hiçbir şekilde çözemiyorlar. İlgisizlikleri ise muazzam derecede üst düzeyde! Burada yaşadığım problem, hizmeti kullanıp kullanmamam, görüşmüş olduğum hiçbir temsilcinin kesinlikle umurunda değil. Böyle giderse bu hizmeti kullanamadıktan sonra aboneliğimi iptal ettireceğimi söylediğimde ise bana verdikleri cevap 'Dilerseniz tabii ki iptal ettirebilirsiniz.' oluyor. Ben yaklaşık on senedir DSmart abonesiyim ve müşteri memnuniyeti konusundaki bu davranışlarını anlamış değilim. Ayrıca böyle basit bir sorunu çözemeyecek nitelikte teknik bir altyapı kabul edilebilir değildir. Gerekirse abonelik sıfırlanır, gerekirse yeni abonelik oluşturulur ve çözülür. Bunun karşılığı 'Siz bunu kullanamazsınız, kullanamayacaksınız, bu sorun çözülmüyor.' demek olamaz. Bu kabul edilebilir değil! Eğer DSmart yetkililerinin müşteri politikası buysa, bunu kabul edilebilir görüyorlarsa, böyle bir anlayışın ve müşteri memnuniyetinin bu denli gözardı edildiği bir kurumun abonesi olmak istemiyorum bu dakikadan sonra ve bunun cevabını almak istiyorum!

26 Temmuz 2024 09:40 (Şikayetten 2 gün sonra)

19 Eylül 2024 01:22
DSmart Müşteri Hizmetleri Sorumsuzluğu
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
16 Ocak 2024 12:19
Emir sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 13:44

D-Smart GO Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Sorunu