Celal sonuçtan hiç memnun değil

D&R Mağazası Hiçbir Şekilde Geri Dönüş Yapmıyor!

26 Kasım 2024 22:21
26 Kasım 2024 01:19

Gönderdikleri üründe eksik parça var

27 Kasım 2024 08:58 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili kaydınız oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

30 Kasım 2024 14:13

Tarafıma dönüş yapılacak denilmesine rağmen günlerdir halen bir çözüme ulaştırmayı bırak dönüş bile yapmıyorsunuz.

02 Aralık 2024 12:31

Sayın Celal C., Talebiniz ile ilgili detaylı bilgiyi telefon numaranızdan sizinle iletişime geçirilerek aktarılmıştır. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

19 Aralık 2024 22:56

Müşteri hiz. Beni aradılar ve anlaşmalı kargo şirketiyle hatalı ürünü geri istediler. Ürünü geri gönderdim ama 10 günden fazla olasına rağmen, ürünün yenisini ya da paramı göndermedi.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Ambalajdaki Yanıltıcı Bilgi Nedeniyle Yağlı Popcorn Makinesi Satın Alındı, İade Reddi

Onur
13 Nisan 13:05
ambalajdaki-yaniltici-bilgi-nedeniyle-yagli-popcorn-makinesi-satin-alindi-iade-reddi-1.jpg
Görkem sonuçtan hiç memnun değil

D&R Siparişim 11 Gün Hazırlanıyor, Müşteri Hizmetleri Yanıtsız

Görkem