Elif sonuçtan hiç memnun değil

D&R Mağazada QR Kod İle Kitap Bulma

Elif
04 Ocak 2024 19:58

04.01.2024 tarihinde 17 Burda AVM D&R mağazanıza ziyaretimde, aradığım bir kitabı sormak için çalışanınıza danışmak istedim. Çalışanınız, 'artık QR kod ile aratıyorsunuz, hangi rafta olduğunu gösteriyor. Gidip kendiniz alıyorsunuz.' dedi. 'neyse' dedim, 'firmanın politikası' diye. Aradığım kitabın mağaza içinde sağlık bölümünde olduğunu okudum, raf kısmı ise (-) ile gösteriliyordu.
Ancak anlaşılır olmadığı için tekrar çalışanınıza danıştım. 'bakın, sağlık yazıyor, gidin oradaki raflara bakın.' dedi. Gittim, rafa baktım ama kitap yoktu. Kurduğunuz sistemin pratikte uygulanabilir yanı yok. Herkesin cebinde internet olacak hali de olmayabilir; hatta cep telefonunu bu kadar aktif kullanabilen kişiler de olmayabilir. Ya da benim bugün yaşadığım gibi, aradığınız kitabı stokta gösterip rafta bulamayabilirsiniz. Ve bu yaşanacak problemleri uzun vadede çözmesi gereken genel merkezken, kısa vadede o anki stres yönetimini de mağaza çalışanlarının çözmesi gerekir.
Ancak çalışanlar kesinlikle yardımcı olmaya istekli olmadıkları için, o mağaza içerisinde benimle eş zamanlı bulunan iki müşteri de aynı konudan şikayetçi olup ayrıldılar, ben de dahil. Eğer zaten bu şekilde alışveriş yapacaksam, mağazadan niye alayım? İki tuşla internetten de alabilirim. (ki bu şekildeki tavırdan dolayı da öyle yaptım zaten.) umarım dediklerim dikkate alınır ve gerekli adımlar atılır.

05 Ocak 2024 08:58 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili kaydınız oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

06 Ocak 2024 17:15

Sayın Elif T., Talebiniz ile ilgili detaylı bilgi aktarmak için iletişim numaranızdan size ulaşamadık. İletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Elif
08 Ocak 2024 15:51

Mail adresimden cevabınızı iletebilirsiniz, teşekkür ederim.

D&R İlgisiz Ve Kaba Personel Deneyimi

D&R Mağaza Görevlisinin Üslubu
Ebru sonuçtan çok memnun

Ebru
02 Ekim 2023 22:02
"Arayan müşteri temsilcisi Fatma hanıma teşekkür ederim."

Burcu
10 Ekim 2024 15:15