D&R Mağaza Görevlisinin Üslubu

D&R Mağaza Görevlisinin Üslubu
Derya
25 Mayıs 2024 00:22

24 Mayıs Cuma akşamı Emaar AVM D&R’a istediğim iki adet kitabı almak için girdim. Hızlıca alıp çıkacaktım. H***** isimli satış danışmanından yardım istedim. İki adet kitap arıyorum yardımcı olur musunuz dedim. QR kod okutabilirsiniz dedi. Ne demek istediğini anlamadım. Zaten kendisi net bir şekilde de anlatmadı. Şöyle bir etrafa bakındım ama QR kodunu okutmayı ve kitabı bulmayı “beceremedim”. Birkaç kez daha yardım talep edince hanımefendi yüzünü ekşitip “size yardımcı olmuyorum” diye tersleyip arkasını dönüp kitapları düzeltmeye devam etti. Resmen kovmaktan beter etti. Afalladım. Orada bulunan başka birine bu kişiyi kime şikayet edebilirim acaba diye sordum. H***** Hanım duyup “istediğin yere şikayet edebilirsin” dedi.
Üstü olduğunu sandığım bir hanımefendiyi çağırdılar, ben bu kişiye durumu anlatmaya çalışırken H***** Hanım; kameralar ses alıyor mu, keşke alsaydı yalan söylediği ortaya çıkardı gibi bir şeyler sayıkladı. Bunu söylediğinde yatıştırmaya çalıştığım sinirlerime daha fazla hakim olamadım ve sesimi yükselttim. Yalancı denilmesine çok öfkelendim. Diğer Hanımefendi hızlıca iki kitabı getirdi satın alıp çıktım ama olayın etkisinden kurtulamıyorum. Elim ayağım titredi, sesim titredi, ne yapacağımı bilemedim, öyle ki neredeyse ağlayacaktım. Kamera açtım, kameraya alamazsınız denilerek kapattırıldı.
Nasıl ispatlayacağım yardım istiyorum tepki veriyor dedim, yok mağazada kameraya alamazsınız diyerek kapattırdılar.
D&R’a sürekli giderim, online'dan kitap satın alırım. Mağaza danışmanlarından kitap için yardım istediğimde PC den kontrol edip yardımcı olurlar. Böyle bir muamele karşısında şoke oldum dersem yeridir. Yeni bir sistem geliştirmişler QR kodu okutmak diye. Ama ben kitabı bulamayabilirim, QR okutmayı beceremeyebilirim. Yanıma gelip göstermesini rica ettim. Ne demek ben size yardım etmiyorum, git istediğin yere şikayet et.
Bu kadar mı zor raftan bir kitap indirmek ya da sistemi anlatmak.

25 Mayıs 2024 08:47 (Şikayetten 8 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili kaydınız oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

27 Mayıs 2024 10:52

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili tarafınıza bilgilendirme maili iletilmiştir. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
23 Kasım 2024 23:29
Elif sonuçtan hiç memnun değil

D&R Mağazada QR Kod İle Kitap Bulma

Elif