Meral sonuçtan memnun

D&R Tekira AVM Mağaza Çalışanlarının İlgisizliği

Meral
05 Eylül 2024 19:48

05.09.2024 günü oğlumla birlikte Tekirdağ Süleymanpaşa Tekira AVM'de ki D&R mağazasına gittik. Satın almak istediğim iki kitap vardı. Raflarda bulamayınca bir görevliden yardım istedim. Bir başka görevliyi işaret ederek "o ilgileniyor, ona sorun." dedi. Hanımefendi meşguldü. Kasadaki görevliye sormak istedim. Kasada başka müşteri yoktu. Gayet lakayıt, umursamaz bir tavırla "Ben bilmiyorum. Bakamam. Burada üç kişiyiz." dedi.

Tekrar hanımefendinin yanına gittim. Aşağılayıcı bir tavırla "Karekodlardan kendiniz bulun." dedi. Sadece aradığım iki kitabı bulup satın almaktı. Alamadan çıktım. Mağaza çalışanlarının görevi biz müşterilere yardımcı olmak değil midir? Bu yaşadığım durum beni ve oğlumu ziyadesiyle üzdü. Sözü geçen mağaza çalışanlarının tavırları D&R gibi köklü bir mağazaya yakışmıyor. Mağazaya gidiş saatim 16.15. Yetkililerden kontrol sağlamasını rica ediyorum.

05 Eylül 2024 19:59 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili kaydınız oluşturulmuştur. En kısa süre içerisinde tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. D&R Müşteri Deneyimi Ekibi

06 Eylül 2024 10:26

Sayın Meral Ç., Talebiniz ile ilgili detaylı bilgiyi telefon numaranızdan sizinle iletişime geçirilerek aktarılmıştır. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Meral
06 Eylül 2024 22:07

D&R müşteri temsilcisi arayarak yaşadığım olumsuz durum ile ilgili özür diledi. Mağaza çalışanlarıyla görüşüldüğünü söyledi. Umarım bir daha ben ve hiçbir müşteri benzer bir saygısızlık ve ilgisizlikle karşılaşmaz. Müşteri temsilcisine nezaketi için teşekkür ederim. Ancak uzun bir süre D&R'a gideceğimi sanmıyorum.

D&R Mağaza Görevlisinin Üslubu

Derya
25 Mayıs 2024 00:22
D&R Mağaza Görevlisinin Üslubu
Ebru sonuçtan çok memnun

Ebru
02 Ekim 2023 22:02
"Arayan müşteri temsilcisi Fatma hanıma teşekkür ederim."

D&R İlgisiz Ve Kaba Personel Deneyimi

Cemile
16 Ekim 15:04
Elif sonuçtan hiç memnun değil

D&R Mağazada QR Kod İle Kitap Bulma

Elif