Hakan
28 Ekim 2023 07:22

Temmuz ayında Cupra Leon aracımı aldım, araç aldığım zaman parça temin probleminden dolayı geri görüş kamerasının olmayacağını söylemişlerdi. Aradan 5 ay geçmesine rağmen hala parça problemi devam ediyormuş. Dışarıda orijinal kamera taktıran yerler mevcut iken ve yeni gelen araçlarda geri görüş kamerası var iken hala bu problem nasıl devam ediyor. Anlamış değilim, geri görüş kamerası olmamasından dolayı kaç kere arka tampon vurma ve sürtme yaşadım. O kadar para verilmesine karşı sonrasında bu hizmetin veya bu ihtiyacın karşılanmaması çok kötü.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Murat
Murat

Aynı sorun bende de var. Konuyla ilgili herhangi bir geri dönüş alabildiniz mi?

Ali

Araç bende de var bırakın kamerayı araç çalışmıyor bütün hataları veriyor servise verdim güya yaptılar sorun hala devam ediyor 4 günde bir 5 günde bir yapıyor

Ali

17_09_2023 çupra Leon aldım araç aldım çalışmıyor hata veriyor 650 km de araç yazık emeklerinize ekran da yana hat Line asist lastik basınç ışığı hepsi yanıyor Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim başka yolu yok

cupra-geri-gorus-kamerasi-6.jpg
cupra-geri-gorus-kamerasi-1.jpg
Öner
Öner

Aynı problemleri formentor aracımda yaşıyorum. Yazılım güncellendikten sonra aynı problem devam ediyor mu?

Kübra
Kübra

Merhabalar şu an aynı sorunu yaşıyoruz. Sorun düzeldi mi ne yapmak gerekiyor

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
08 Ağustos 2023 13:29