Emre sonuçtan hiç memnun değil

Cupra Formentor Satış Sonrası Anket Ve Hediye Dağıtımındaki Tutarsızlık

Emre
17 Ekim 2024 17:19

Doğuş Oto Ankara'dan Şubat 2024'te Cupra Formentor araç satın aldım. Satın alımdan sonra 2 kez telefonla aranarak, birisi yaklaşık 45-50 dakika süren 2 anket cevapladım. İnternette sosyal medyada üzerinde bu anketlere katılım sağlayanlara gönderilen Cupra logolu termos hediye resimlerini görmüştüm, termosun markası-modeli değil de Cupra logolu olması hoşuma gitmişti. Bu nedenle iş saatinde zamanımı ayırarak, tüm sorulara sabırla cevap verdim. Şu an yine sosyal medyada, WhatsApp gruplarında insanlar kendilerine yeni gelen termosların fotoğraflarını paylaşırlarken benim aklıma şu sorular geliyor: Firma neye göre bazılarına bu hediyeyi gönderiyor da bazılarına göndermiyor? Bu kurumsallık mıdır? Yoksa bize de gelmesi gereken bu hediyeler yanlışlıkla (! ) başka yerlere mi gönderiliyor? Yeni kurulan bir marka neden bazı müşterilerine daha işin başında güvensizlik hissettiriyor? Bir termosun maliyeti değil konu, yeni bir markanın imajı! Umarım firma yetkilileri bu olayı denetler, bu işi keyfilikten çıkarır ve benim gibi bazı (! ) müşterilerinin gönlünü tekrar kazanır.

profile profile profile

Cupra Vaat Edilen Hediye Göndermeme Sorunu

Gökhan
19 Ağustos 2024 15:51
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
27 Ağustos 2024 16:13
Cupra Müşteriye Asla Değer Vermiyor! Uzak Durulmalı!
Cupra Müşteriye Asla Değer Vermiyor! Uzak Durulmalı!
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Cupra Formentor Alımında Hediye Termos Eksikliği

Tufan
15 Ocak 2025 09:17
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Cupra Araç Teslimatında Eksik Ürünler Ve Hayal Kırıklığı

Deniz
11 Şubat 2025 00:07
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Cupra Formentor Hediye Termosunun Gönderilmemesi Müşteri Ayrımcılığı

Hasan