Cratos Premium Hotel Haksızlığı

07 Ağustos 2024 14:30

Ben cratos otele sayısız Kıbrıs otelinde konaklamış biri olarak ilk defa ismine güvenerek ailemle tatile gelme hatasına düşmüş bir müşteriyim.
Sayısız aksaklığa üzülmedim, ( oda temizliği, suyun kesilmesi, otelde sürekli tadilat-tiner kokusu- mini clup tadilatı? -odaya yeterli su bırakılmaması...) ama müşteri ilişkilerinin tüm eksikleri yok kabul edip beni yalancı konumuna sokması hiç iyi olmadı.

Bir de benim yalancı olduğumu göstermek için video çekmişler muhteşem değil mi yani ben aksaklıkları uydurmuşum. Sadece jakuzili oda almışım ama jakuzi bozukmuş tek eksik buymuş bunu da parça olursa gidereceklermiş. Velhasılı buranın adı var. Bu arada yemekleri hiç anlatmayacağım. Sadece çalışanlar çok gayretli ama bu anlayışla o bile önemsizleşiyor

07 Ağustos 2024 14:24

Aslında müşteri hizmetlerinin yaptığı gibi kaldığım odanın videosunu çekerek buraya atmak lazım ama ben onlar kadar özel alan ihlali yapamayacağım Lakin yemekler konusunu yazacağım her gün aynı şeyleri yemek zorunda kalmak istiyorsanız buraya gelmelisiniz öyle aynıki yemeklerin yeri bile değişmiyor özel bir şey isterseniz konsept diyerek sizi reddediyorlar çocuk ile gelmişseniz çocuklarınız aç kalacak bunu göze alarak gelin

02 Ağustos 2024 16:34
Murvet sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 01:22