Coursera'ya Bilgisayardan Giremiyorum

Gökbora
Gökbora
Coursera
27 Temmuz 2024 10:103.041

Coursera kurs sitesine dünden beri bilgisayarımdan giremiyorum.'Giriş yap' butonuna basıyorum fakat beni tekrar ilk sayfaya atıyor. Bu sorunun acil çözülmesi lazım bir sürü öğrenci bilgisayardan bu kursu kullanıyor dünden beri hata veriyor acil bu soru çözülmeli.

Yorumlar(8)

Şikayeti Çözüldü
27 Temmuz 2024 14:11

Bende telefonda da olmuyor nasıl yaptınız telefonda?

Deniz
Deniz
Benzer Şikayeti Var
27 Temmuz 2024 13:45

Aynı sorun bende de var bir çözüm bulabildiniz mi telefonda sorun olmuyor ama PC'de açılmıyor herhangi bir şey

Bora
Bora
27 Temmuz 2024 13:02

Aynı problem bende de var. Önceden Edge tarayıcı ile girmeye çalıştığımda oluyordu o da sonradan olmamaya başladı. Sitede herhangi bir buttona tıkladıktan sonra endpointler değişiyor ama site tepki vermiyor. Bende ücret ödedim ve mağdur oluyorum telefondan girmek zorunda kalıyorum.

Şikayeti Çözüldü
27 Temmuz 2024 12:25

Hala girilmiyor! Dünden beri deniyorum. Bir sürü quiz kaçırdım. Nasıl telafi edeceğimi bilmiyorum. Sertifika ve kurslara para ödedik. Sertifikamı almak istiyorum. Ama bu şekilde devam edilirse alamayacağım. Param ve zamanım boşa gidecek. Coursera ile iletişime geçebileceğimiz bir site, mail, platform var mı?

COURSERA'DAKİ Derslere Girilmiyor

27 Temmuz 2024 12:393.118

"Teşekkür ederiz. Bir süre sonra bu arıza giderildi. Ancak bu tip arızalarda sorunu açıklamak için bir şekilde bizlere de ulaşılırsa çok memnun olurum."

4 Destek2 Yorum

Coursera Kullanıcı Girişi Sorunu

Emre
26 Temmuz 2024 16:073.838

Merhaba, Coursera hesabıma giriş yapmak için kullanıcı arayüzüne ulaşamıyorum ve bu durum derslerime erişimimi tamamen ...

9 Destek15 Yorum

Coursera Sekmeleri Açılmıyor, Giriş Yapamıyorum

İbrahim
İbrahim
Coursera
28 Temmuz 2024 08:062.856

Coursera'da genel olarak bir sorun var. Hiçbir sekme açılmadığı gibi sayfa giriş bile zor yükleniyor. İnternetim de var,...

4 Destek