Coursera'ya Bilgisayardan Giremiyorum

27 Temmuz 2024 10:10

Coursera kurs sitesine dünden beri bilgisayarımdan giremiyorum.'Giriş yap' butonuna basıyorum fakat beni tekrar ilk sayfaya atıyor. Bu sorunun acil çözülmesi lazım bir sürü öğrenci bilgisayardan bu kursu kullanıyor dünden beri hata veriyor acil bu soru çözülmeli.

profile profile

Yorumlar (8)

Şikayeti Çözüldü

Bende telefonda da olmuyor nasıl yaptınız telefonda?

Efnan
Efnan

Uygulamayı indirerek telefonunuzdan ulaşabilirsiniz.

Deniz
Deniz

Aynı sorun bende de var bir çözüm bulabildiniz mi telefonda sorun olmuyor ama PC'de açılmıyor herhangi bir şey

Bora
Bora

Aynı problem bende de var. Önceden Edge tarayıcı ile girmeye çalıştığımda oluyordu o da sonradan olmamaya başladı. Sitede herhangi bir buttona tıkladıktan sonra endpointler değişiyor ama site tepki vermiyor. Bende ücret ödedim ve mağdur oluyorum telefondan girmek zorunda kalıyorum.

Mert
Mert

Destek kısmından mail gönderdim cevap bekliyorum siz de mail gönderebilirsiniz belki işe yarar

Şikayeti Çözüldü

Bende telefondan da olmuyor nasıl yaptınız onu direkt siteye giriş yapıp derse girmeye çalışıyorum telde de olmuyor param boşa gidecek

Şikayeti Çözüldü

Hala girilmiyor! Dünden beri deniyorum. Bir sürü quiz kaçırdım. Nasıl telafi edeceğimi bilmiyorum. Sertifika ve kurslara para ödedik. Sertifikamı almak istiyorum. Ama bu şekilde devam edilirse alamayacağım. Param ve zamanım boşa gidecek. Coursera ile iletişime geçebileceğimiz bir site, mail, platform var mı?

Gökbora

Bende bulamadım yardım mail hesabı yok. Neden böyle bir şey oldu bilmiyorum telefonda çalışıyor gibi ama telefon da çok küçük o kurslar için. İnşallah düzelir bir an önce bende kursa kayıt yaptıracaktım bir tane ama yapamıyorum yapsam bile doğru düzgün öğrenemem şu an.

Senem sonuçtan memnun

27 Temmuz 2024 12:39
"Teşekkür ederiz. Bir süre sonra bu arıza giderildi. Ancak bu tip arızalarda sorunu açıklamak için bir şekilde bizlere de ulaşılırsa çok memnun olurum."

Coursera Kullanıcı Girişi Sorunu

26 Temmuz 2024 16:07