Emil sonuçtan hiç memnun değil

Courself Mentorluk Programında Yanıt Eksikliği

29 Ekim 2024 11:13

Courself mentorluk programını aldım. Kesinlikle sorularıma cevap alamıyorum. Bazen cevap verdiklerinde ise 2-3 güne cevap veriyorlar. İçerideki mentorlar bilgili olmasına rağmen cevap vermekten kaçınıyorlar. Eğitimler güzel. Ayrıca mentorluk programını alırken AdSpy üyeliği verileceği söylendi. 5 ay verildikten sonra program desteği kesildi.

31 Ekim 2024 14:04 (Şikayetten 2 gün sonra)
Emil
Emil
26 Kasım 2024 18:13

Öncelikle merhaba, Programı satın alırken bana mesajlara 6 saat içinde geri dönüş yapacaklarını söylemelerine rağmen, günlerce mesajlarıma geri dönüş yapılmamıştır. Bu durumu kendilerine belirtmeme rağmen hiçbir önlem alınmamıştır. Satın alma sürecinde "istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz" demelerine rağmen, tüm randevular dolmuş ve erişim sağlanamamıştır. Ayrıca, aldığım program kapsamında adspy üyeliği 2 ay içinde kaldırılmış, bu konuda da bilgi verilmemiştir. Destek konusunda ise, satın alma sürecindeki vaatlerin tam tersi bir tutum sergilenmekte ve hiçbir şekilde yardımcı olunmamaktadır.  Bunun yerine, ürünleri kendiniz deneyerek sonuç almanız çok daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki, kendileri Şikayetvar'da yaptığım bir şikayeti bahane ederek, herhangi bir geçerli sebep olmaksızın mentorluk hizmetini keyfi bir şekilde sonlandırmıştır.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

İstenmeyen Abonelik Yenilemesi Ve İade Talebi

14 Ocak 12:30
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Aktif Zeka Eğitim | YKS Koçluk Memnuniyetsizliği

18 Mayıs 18:38