Nurten sonuçtan hiç memnun değil

Çorlu Perde Market Siparişi Teslim Etmiyor

23 Temmuz 2024 00:08

Tekirdağ Marmaraereğlisi' de yazlık yaptırdım onun için Çorlu da Çorlu Perde Market'ten evime tül yaptırdım. İlk istedikleri 110 bin tl di onu kabul etmedik sonra 85 bin liraya düştüler eşim başka yerde bakarız dedi İstanbul da aynı şeylere 65000,00 TL istediler akşamı İzmir'e döndük işletmenin sahibi Ö** Bey İzmir'den bizi arayıp her şey istediğiniz gibi olacak denilip 72500,00 e eve yakın diye anlaştık 06.06.2024 te tüllerimi teslim için gelindi salon güneşliğin takılmadı, salonda korniş rayları yarıya kadar gidiyor. Mutfak ve evin girişi için ilk konuştuğumuz tüller yerine 85 bin e indiğinde N** Hanımın bize tavsiye ettiği benim salona yaptırdığım kalan tüllerden tül yapılmış ama bana telefon açılıp söylenilen ilk siparişimin aynısı yapılacağıydı mutfağı kabul ettim ama giriş kapısında kombim olduğu için ve kışın orada olmadığımız için istediğimiz tülü yapılmasını söyledim maalesef konuştuğumuzu kabul etmediler şimdi de telefonlarıma bakılmıyor ben her şeyi teslim ettim deniliyor şikayetçiyim paramla rezil oldum. Benim hatam herhalde tüllerim takılmadan parasını vermek bir de beyefendi parasını vermediniz ki diyor teslim edilmeden ödeme yapıldı.

15 Ekim 2023 00:43
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 23:00
Zelin Perdeevi Pişmanlıktır Tülleri Yamuk Dikiyorlar
İdris sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 21:46

23 Temmuz 2023 15:11