25 Nisan 2024 15:07

Ayakkabım daha iki aylıkken sağ ayakkabının sol kenarında açılmalar meydana geldi. Converse şubesine giderek incelemeye göndermelerini istedim. Herhangi bir açıklama yapılmadan reddedildiği bilgisi geldi. Bu durumun üzerine tekrar gönderdim ve deterjan, yıkama suyu gibi durumlara bağlı olduğunu söyleyerek geçiştirdiler ve tekrar reddettiler. Oysaki ayakkabıyı yalnızca ıslak bez ile sildim. Tekrar incelemeye göndermek istediğimi söylediğimde, sadece iki kez böyle bir hakkım olduğu söylendi. Bu durumda yapacak bir şeyim kalmamıştı. Bu süreç üzerinden geçen iki ayın sonunda ayakkabının tabanının dahi çıktığını gördüm. Bu kadar bilindik ve pahalı bir markanın bu denli kalitesiz bir ürün sunması ve bununla ilgilenmeye tenezzül bile etmemesi çok garip; akıl almayacak bir durum. Acilen bu duruma bir çözüm bulmanızı istiyorum. Aksi takdirde durumu mahkemeye kadar götüreceğim.

25 Nisan 2024 17:27 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

Ahoora

Aynı sorunu bene yaşadım ve 3. Kez gönderdim. Her kese aynı cevap ( kullanma hatası) veriliyor

Her ikisine böyle olmuş

05 Şubat 2024 11:46
Converse Kenarda Açılma Ürün Kalitesizliği
Elif sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2024 22:02
Converse Ayakkabıda Kalitesizlik Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu