Ayakkabı Converse Chuck 70

05 Haziran 2023 20:54

Yaklaşık 6 ay önce Converse marka ayakkabılarımın önce iç astarı sonra dış yüzeyi yırtılmaya başladı. Bu durum beni üzdü ve iletişime geçmek istedim. Hala kullanıyorum ve deformasyonlar nedeniyle çok sevdiğim ayakkabılarımın yıpranması beni daha da üzüyor. Lütfen benimle iletişime geçin. Telefon numaram: 0545********56. @Converse

21 Haziran 2023 16:02

Garantiye yolladığım ürünü kullanıcı hatası diye geri yolluyorlar kullanıcı hatası imkansız olan bir şey 6 ayda bu hale geliyor Converse çok yazık gerçekten firmanın yaşattığı olumsuz durum gayet belli tamamıyla çıkarlarını koruyor şiddetle tavsiye etmem kesinlikle almayın

06 Haziran 2023 10:45 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

06 Haziran 2023 11:26

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizleri aradık ancak ulaşamadık. Konuyla ilgili e-mail adresinize bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

Ersin
Ersin
21 Haziran 2023 16:03

Video da göründüğü gibi kullanıcılık hiçbir durum yoktu

Yasemin
24 Kasım 2023 12:45