Concorde Luxury Resort Casino Yanıltmaya Çalıştı

29 Nisan 2023 05:57

Kıbrıs Lefkoşa Concorde otelde kendisini casino müdürü olarak tanıtan ve en başta ismini vermek istemeyen sonrasında da ismini sahte isim kullanarak veren isimli kişi bizi yanıltmaya çalıştı. Olay tarihinden yaklaşık 37 saat önce casino girişinde 1900 dolar vermiştik. 2. Gün oyun oynarken oyun masasında herkesin içinde verdiğimiz dolarlardan 100 dolar sahte çıktığını, elimizdeki çiplerden 100 doları ona vermemiz gerektiğini söyledi. Bunun üzerine polis çağırdığımızda bizden özür dileyerek keyfinize bakın dedi. Sonrasında polis için ısrar ettiğimizde bu durumu başka çalışanlarla paylaştığımızda bizi güvenlikle beraber dışarıya attı. Polise gidip şikayet oluşturduk, h** ve E**bey'e tanıdıklar vasıtasıyla ulaşıp durumu anlatacağız ama buradan da belirtmek istiyoruz ki bu tarz insanların casino müdürü olarak bu tarz otellerde çalışmaması gerekiyor. Çünkü bu olaylarda bir kadına el hareketleri ile 'sen sus, sen konuşma' diyerek sözlü şiddette bulunmuştur. Bunlar polis ifadesinde de beyan edilmiştir. Lefkoşa Concorde Oteli kınıyorum. Bu tarz insanlarla çalıştıkları için.

Personel Eksikliği Ve Kardeş Girişinin Kesin Reddi

14 Şubat 19:25