Sarenur sonuçtan hiç memnun değil

Concon Moda İade Kodu Oluşturulmuyor

Concon Moda İade Kodu Oluşturulmuyor
07 Mayıs 2024 14:48

Dün Concon Moda'dan bir elbise satın aldım, fakat elbise bedenime uymadı. Sistem üzerinden iade kodu oluşturamıyorum. WhatsApp hattından yazıyorum ancak geri dönüş yapılmıyor. Telefonla ulaşmaya çalışıyorum fakat kimse telefonlara bakmıyor. Bu nasıl bir site ki, güvenerek alışveriş yapıyoruz ve mağdur duruma düşüyoruz.

24 Mayıs 2024 12:38

Merhaba böyle bir siteye kesinlikle alışveriş yapılmaz elbiseleri evet çok güzel ama bedeninize uymadığında tekrar geri gönderdiğiniz zaman para iadeniz kesinlikle yapılmıyor benim tam 4 hafta olacak neredeyse bugün yarın diye diye paramı vermiyorlar

23 Mayıs 2024 15:56

Elbisemi geri vereli tam 3 haftayı geçti bugün yarın diye diye beni oyalıyorlar yani güvenip alışveriş yapıyoruz paramızı geri alamıyoruz bu nasıl saçmalıktır böyle madem böyle bir işletmesiniz başında söyleyin de böyle mağdur duruma düşmeyelim yani kaç defa daha beni oyalicaksiniz acaba

16 Mayıs 2024 13:30

Concon modadan nişanım için kırmızı bir elbise sipariş vermiştim ve sipariş bana ulaştı falan olmadığı için iade talebinde bulundum iadesi gerçekleşti fakat 10 gün para iadem yapılmıyor her seferinde Çarşamba günü yatacak deyip oyaladilar şimdi de cevap vermiyorlar yazınca bu nasıl bir sitedir böyle güvenip alıyoruz mağdur ediliyoruz

17 Mayıs 2024 10:38

Hâlâ bir cevap yok

23 Mayıs 2024 17:11

Yarın diye diye oyalıyorlar

05 Şubat 2024 11:03
Concon Moda Beyaz Elbise İadesinde Büyük Hayal Kırıklığı
Concon Moda Beyaz Elbise İadesinde Büyük Hayal Kırıklığı

20 Haziran 2024 22:57
Şifanur sonuçtan hiç memnun değil

Şifanur
23 Haziran 2023 11:56
Olcay sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 13:59

26 Temmuz 2024 13:53