Colombia Coffee Çalışanlarının Saygısızlığı

05 Eylül 2023 11:43

İzmir Alsancak Columbia coffee. Açıldığı günden beri ki 2 ay oldu. Açılalı neredeyse her gün gidiyoruz kahve içiyoruz. Kapı girişlerinde Sodexo geçiyor. İbaresi var. Bizlerde çalışan olduğumuzdan ve bugünün şartlarından dolayı kahvemizi Sodexo ile almak istiyoruz. Kısa küt saçlı gözlüklü kız arkadaşımız sürekli Sodexo'nun bozuk olduğunu söylüyordu. Sonra bir gün kasada başka bir arkadaşa denk geldik ve Sodexo'nun düzelip düzelmediğini sorduk, o da bozuk değil ama çok zor açılıyor yine de bekleteyim sizi dedi. Sonraki gün başka bir erkek arkadaş yine aynı şekilde Sodexo aldı. Biz böyle uzun bir süre Sodexo'yla ödemeye devam ettik. Aslında bozuk değilmiş ama üşeniyormuş açıkçası. 04.09 dün öğlen yine gittiğimizde yine aynı kız arkadaşa denk geldik ve yine Sodexo'nun bozuk olduğunu söyledi. Sonrasında bizlerde hep sizde bozuk oluyor. Diğer arkadaşlarınız hep geçiyor dedik. Ama güzel bir üslupla. O da biraz bekleteceğini deneyeceğini söyledi. Sonrasında gidip içerideki arkadaşına bizi şikayet etmiş. Köse akça pakça bir oğlan gelip ' Sodexo geçmiyor güle güle' dedi. Biz şok olduk. Bu nasıl bir üsluptur. Senelerce v***g** garsonluk yaptım şu an hala hizmet sektöründeyim böyle bir üslup görmedim. ;sahipleri müdürlerinin dikkatine yazıyorum müşteriye bu şekilde davranılması çok çok ayıp. Gelip şu an Sodexo bozuk kusura bakmayın dese biz zaten sorunu büyütmeyecektik nakit ödeyecektik ama direk güle güle diye karşılandık. Bu tavrınız nedir diye sorduğumuzda da arkadaşımızın kalbini kırmışsınız dendi. Ki asla üslubumuzda ve tavrımızda sert bir şey yoktu. Bir daha cafenin önünden dahi geçmeyeceğimizi 3 arkadaş olarak bildiririz. Bu terbiyesizliği kabul etmiyoruz.

Adil sonuçtan çok memnun

Adil
10 Eylül 2024 23:34
"Kibar bir beyefendi şikayetimin yayımlanmasından çok kısa bir süre içinde bana ulaşıp gerekli bilgilendirmeyi yaptı. Geribildirimimin gerekli yerlere ulaşacağını düşünmüyordum ama beyefendinin yaklaşımından oldukça memnun kaldım. Kendisine nezaketinden ötürü teşekkür ederim."
Aşkım sonuçtan hiç memnun değil

Aşkım
22 Temmuz 2024 06:15
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur
14 Eylül 2023 22:27
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 22:03
Veliye sonucu yetersiz buldu