Coin Stream Bloke Koydular Ve Paramı Çekemiyorum

23 Aralık 2024 14:08

https://trade.coinstreamex.com kripto para sitesinde yeni çıkan coin aldım hesabımdan ilk para çektikten sonra tekrar para yatırdığımda aynı gün hesabıma bloke koydular ve paramı çekemiyorum. Para yatırdıktan bir süreye kadar sürekli ulaşabildiğim müşteri hizmetlerine şu an asla ulaşamıyoruz asla güvenilir değil.

Yorumlar (35)

Hasan
Hasan

Merhaba ben siteye giriş yapamıyorum

Cengiz

Burda Bu işi çözen varsa anlatsın

Recep
Recep

Konuları çözebilmek için kime ulaşacağız

Hilal

Mahmut bey o zaman siz bu gruplara nasıl ulaştınız da biz ulaşamıyoruz? Açıık bir grupsa söyleyin biz de girelim.

Memo
Memo

Hilal profillerdeki şikayetler bak eskiyse zaten gerçektir hesap. Vallahi bende anlamadım işten benim az miktardı 1900$ benimde iadeyi aldı bu Uğur değişik işler dönüyor ama ben iademi aldım elimi ayağımı çektim

Hilal

Umut farklı borsa uygulamaları için farklı kişilere paramı aldım Uğur sayesinde demişsin. Her hesapta paran mı var? Hepsini de Uğur mu kurtardı? İspatınız nedir? Güneş serdar sen ender hepiniz aynı yorumlara aynı yorumları yapmışsınız. Anlamış değilim.

Hilal

Güneş adında biri diğer şikayetlerde Uğur tüzel adında birine yazın Telegram'dan demiş yazdım ama %10 ücret istemekte. Yine sorun yaşamamak adına yatırmadım. Bununla ilgili ya da başka bir şey yapan var mı?

Ender
Ender

Banada Uğur yardım etti Allah razı olsun

Süleyman
Süleyman

Merhaba kardeşim ugur diye biri var yardımcı oldu demişsin nasıl ulaşabiliriz bize de yardımcı olabilir mi?

Alı

Uğur kim nasıl nasıl ulaşıyoruz

Bende 71000 var bende çekemiyorum

Cengiz

Bende aldım ama bizde patladık kod ücreti finans ücreti vergisi de var

Ramazan
Ramazan

Almak için hangi yolu izlediniz, bilgi verirseniz çok memnun olurum.

Harun
Harun

Bende aynı durumdayım nasıl olacak

Ali

Ağa be patladık mı aynı hikaye 😂

Ayşegül
Ayşegül

Para çekme işlemi yapabilen var mı?

Alı

Kardeş para çekme işlemi yapıyorum müşteri hizmetleri ulaşın diyor bana yardımcı olur musun

Umut

Qmx Quantumix diye yeni birincil piyasaya girecek denilen bu coine

Umut

Yok kardeşim henüz çekemedim uğraşıyorum. Sen telegram yaz gelişmeden haberdar ederim.

Umut kardeş cekebildinmi parayı

Ali

Ağa be patladık mı aynı hikaye. 15 Ocak da çekebilirsin diye mail attılar oraya kadar umutluydum 😂

Ege

Yaz buraya istagrami istek ben istek atınca silersin abi

Ege

Abi Instagram ismini ver istek atiyim

Bende bulamadım seni maalesef

Umut

Umut olarak arayıp yaz yanlış yazmışım Ege

Umut

Umuttt yazıp mesaj at kardeşim

Ege

Umut abi telegram varsa seninle oradan konuşabilirmiyiz bir şeyler soracağımda banada birisi aynı şeyleri söylüyor telegramın ya da herhangi bir sosyal medyanı verebilir misin

Umut

Maalesef hala içeride param alamadım. Londra'da HSBC bankasında yatırım danışmanıyım diyerek kandım görseller ve çekmiş olduğu paraları bana atıp inandım nasıl bir izleyeceğiz anlamadım.

Ege

Umut paranı kurtarabildin mi ve sana kim aldırdı

Umut

Ben girdim ve 22000 dolar kaptırdım çok kötü bir durum ne yapacağımı bilmiyorum nasıl bir yol izlemeliyim

coin-stream-bloke-koydular-ve-parami-cekemiyorum-1.jpg
Muhammed
Muhammed

Kyck doğrulaması yapan var mı

Umut

Emrah destek olursan seviniriz kardeşim yüklü miktar var içeride Telegram varsa yaz ulaşalım sana

Ege

Emrah abi telegramini alabilir miyim bir şey soracağımda sana

Umut

Qmc Quantumix diye bir şey aldım bununla ilgili bilgisi olan varsa doğru bilgiler verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Murat
Murat

Qmx isimli coin mi bana da ısrarla almamı tavsiye ediyorlar. Sürekli yazıyorlar. Tahmin ettim böyle olacağını izliyordum.

Coinstreamex Platformunda Karşılaşılan Para Çekme Sorunu

05 Şubat 2025 06:12
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
01 Eylül 2023 17:55