Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Clear CR7 Kepek Problemi

13 Ocak 2023 13:44

Clear CR7 marka olan reklamlarında Cristiano Ronaldo'yu oynatıp kepeğe karşı kesin çözüm diye çıkarılan şampuan'dan hiç memnun değilim. Öncesinde (head & Shoulders) kullanırken hiç kepek problemim yokken değişiklik olsun diye geçiş yaptım keşke geçmez olsaydım, bırakın saçı sakalım da bile kepek yaptı. O derece şikayetçiyim
Şimdi dersimizin devasını nerede arayalım!

23 Ocak 2023 12:02 (Şikayetten 9 gün sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

23 Ocak 2023 18:23

Tarafınızdan 13.01.2023 tarihinde aranıldım ve ürünün tarafımdan 16.01.2023 tarihinde alınıp merkezde inceleneceği belirtildi, fakat o tarihten beri kimse benimle tekrar iletişime geçmedi!

23 Ocak 2023 18:25

Ki şöyle benim gibi şikayet edenlere bakıyorum herkes de aynı problemi yaratmış demek oluyor ki ürününüz de bir problem var ve sizde bunu biliyorsunuz. Umarım en yakın zaman da tekrar iletişim sağlarsınız!

01 Şubat 2023 11:05

Yaklaşık 20.25 gün önce başvurduğum şikayetin, yarattığınız sorunun telafisini hala yapamadınız, bu süreçte tarafınızdan 2 kez arandım. Ürününüzün teslim alınıp gerekli araştırmaya tabii tutulacağını, inceleme yapılacağını söylediniz ve benden ürünün nereden alınacağına dair adres aldınız ama hala ne gelip alan var ne de sorunu çözüme kavuşturan, bu nasıl bir sorumsuzluktur ya. Bu saatten sonra saçlarımda ve cildimde oluşan problemden dolayı tüketici haklarında hakkımı sonuna kadar arayacağımdan emin olabilirsiniz. Size bu son mesajım!

Clear Şampuan Kullanımı Sonrası Saç Dökülmesi Ve Cilt Sorunları

Orhan