Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Clariss.com.tr Yanlış Ürün Gönderiyorlar!

22 Kasım 2023 09:08

Clariss adlı toptancı 2. Kez bana yanlış ürün gönderip ilgilenmiyor! Başından atmak için iade yapıp geçiştiriyorlar. Çok sorumsuzlar bir daha asla oradan alışveriş yapmam. Toptan satış sitem için toka siparişi vermiştim resimde gözükenden farklı bir toka geldi. İade istemedim aldığım başka bir tokadan o ürün fiyatı kadar göndermelerini istedim.
2. Kez kargo parası ödemek zorunda kalacağım için kargoyu karşılamaları gerektiğini söyledim. Kendi hataları yüzünden ben hem zaman kaybediyorum hem de kargo parası ödemek zorunda kalıyorum diye kargo parası hariç fazla tutan miktarı atacağımı söyledim. Bana kargoyu ödememek ve uğraşmamak için iade yapmaya çalıştılar ürün istediğimi söyledim.
Sonuç olarak bana uğraşmayın vs gibi sorumsuz bir şekilde yaklaşarak iade yapıp engellediler. Bir de bana WP deki konuşmalarımızda sinirlendiğim için terbiyesizlik gibi ithamlarda bulunarak engellediler. Bana ürün satmayacaklarmış. Sanki ben bir daha onlardan ürün alacakmışım gibi çok komik cidden!

Zaten 2 kez alışveriş yaptım. İkisinde de yanlış ürün gönderdiler ve ilgisiz sorumsuzlar. Clariss işini düzgün yapmayan bir işletme.

21 Kasım 2023 17:13

Shesra Geç Teslimat Ve Kalitesiz Ürünlerle İlgili Hayal Kırıklığı

Büşra
23 Temmuz 2024 13:52
Shesra Geç Teslimat Ve Kalitesiz Ürünlerle İlgili Hayal Kırıklığı

Uga İthalat Dropshipping Hizmetini Asla Veremiyor

04 Ağustos 2023 13:26
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Tolyos.com E-ticaret Sitesinin Güvensizliği!

27 Temmuz 2024 20:40
Tolyos.com E-ticaret Sitesinin Güvensizliği!